Sayfa 584/968 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7741 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Çatalıyla bütün limanları dilim dilim yutacak. ��

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hele bitince devasa bir şey olacak. An itibarıyla geçen sene gördüğü zirveye (65.25) henüz yeni gelmiş durumda. Yani buraları startın başı sayarım ben.

Bu liman iskele uzatmalarınla, gelecek devasa vinçleriyle 700.000 m2 liman sahasıyla bitince en az 1 milyar dolardan babasının oğluna bile satabilecek duruma gelecek

Patron 2-3 milyar dolar beni gıdıklayabilir imasında bulunmuş oda ayrı konu tabi.

2. BYD gibi devlerin neden tek adresi Nemrut Körfezi limanları, o limanlar içinde neden TCE EGE

Ege gübre limanın en büyük özelliği

1- 700.000 m2 gibi bir liman sahası imkanı olması
    2- 28 metre gibi su derinliğine devasa gemiler gelebilecek
    3- 2 tane iskelesini büyütünce dev gemilere hizmet verecek

Nemrut körfez limanları bölgede lokasyon olarak harika bir konuma sahipler. İçinden otoban ve tiren yolu geçen bir körfez burası. Bölge bir çok fabrika, şirket ve OSB var. Hemen hemen hepside bu limanları kullanarak ticaretini sürdürüyorlar. 28 metre su derinliği ile alternatifi olmayan bir körfez burası

Yeterli su derinliği olmadığı için İzmir Alsancak Limanına büyük tonajlı gemiler yanaşamadığı için, büyük kapasiteli post panamax gemiler, su derinliği 28 metreyi bulan Aliağa’daki limanlara yöneliyor. Bu şekilde, İzmir Limanına giden konteyner yükünün önemli bölümü artık bu bölgedeki limanlarda işlem görüyor

Bölgenin limancılık açısından taşıdığı potansiyel BYD gibi global devleride bölgeye çekmiş durumda. Deniz taşımacılığındaki bu imkanlar sayesinde sanayi yatırımları da rotasını Nemrut Körfezine yakın olan Manisa, İzmir, Bergama, Dikili ve Kınık gibi il ve ilçelere çevirmiş durumda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,100
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    65.25?
    agustosta bakalım bir de!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. bazı dostlarım özelden egegübreyi soruyorlar...acaba çok mu geç kaldık diye...arkadaşlar benim fikrime göre 100 tl nin altı ucuz....65,25 in altı ise çok ucuzdur...geçmişte gesanda iken de bu tür sorular sorulmuş idi...gesanda da 50 tl ye kadar ucuz demiştim...sonrasına da karışmıyorum demiştim....aynı şekilde atatp ye de 50 nin altı çok ucuz demiştim..yine onda da 50 den sonraya karışmıyorum demiştim...

berkosanda 30 un altı hep çok ucuz olarak görmüştüm...bunu forumlarında söyledim mi ?? hatırlamıyorum...hafızam bu aralar çok zayıflamış arkadaşlar...

bunlar benim tavsiye içermeyen öz düşüncelerimdir..ben tüm ky arkadaşlara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. şehir dışında 20 yıl önce bir tarla aldığınızı düşünün , o tarlanıza bu gün imar vurdu...bu imar ile birlikte yapılaşma izni oluştu...değeri sizce ne kadar artar ?? egegübrenin 700 dönümlük arazisi de bu durumdadır arkadaşlar...yalnız bu değerin gerçek anlamda ortaya çıkması için bir şekilde ya tamamı veya bir kısmı satılmalı veya bağımsız değerleme şirketlerince yeniden değerleme yapılmalı veya da komşu benzer bir arazinin satılması böylece kıyaslama yapılabilmelidir....

patron bu değerin ortaya çıkmaması için yıllarca uğraştı ama artık bazı şeyler bu değerin ortaya çıkmasını zorunlu kılıyor....ileriki ay veya yıllarda BYD fabrikasını kurarsa egegübrenin çok uygun limanını belli bir anlaşma ile kullanmak isteyebilir...buda mecburen bazı anlaşmaları yapmasına neden olacak...bu anlaşmalar da değer konusunda bize belki bir ip ucu verebilecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazı dostlarım özelden egegübreyi soruyorlar...acaba çok mu geç kaldık diye...arkadaşlar benim fikrime göre 100 tl nin altı ucuz....65,25 in altı ise çok ucuzdur...geçmişte gesanda iken de bu tür sorular sorulmuş idi...gesanda da 50 tl ye kadar ucuz demiştim...sonrasına da karışmıyorum demiştim....aynı şekilde atatp ye de 50 nin altı çok ucuz demiştim..yine onda da 50 den sonraya karışmıyorum demiştim...

berkosanda 30 un altı hep çok ucuz olarak görmüştüm...bunu forumlarında söyledim mi ?? hatırlamıyorum...hafızam bu aralar çok zayıflamış arkadaşlar...

bunlar benim tavsiye içermeyen öz düşüncelerimdir..ben tüm ky arkadaşlara başarılar diliyorum...
    Daha çok alamayan var, almak isteyen ama çok çıktı diye eli gitmeyende.

Bunca gelişmeye rağmen fiyatı geçen sene gördüğü yere bugün geldiyse bu hisse bana göre hala buralarda ısınma turları yapıyor diye bakar ve yorumlarım

Bundan sonra zaten endex hisselerinden hayır beklemem. Yan tahtalar çok iyi potansiyel barındırıyor. En potansiyelide bana göre Ege gübre

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Daha çok alamayan var, almak isteyen ama çok çıktı diye eli gitmeyende.

Bunca gelişmeye rağmen fiyatı geçen sene gördüğü yere bugün geldiyse bu hisse bana göre hala buralarda ısınma turları yapıyor diye bakar ve yorumlarım

Bundan sonra zaten endex hisselerinden hayır beklemem. Yan tahtalar çok iyi potansiyel barındırıyor. En potansiyelide bana göre Ege gübre

Kazankazan dostumuzuda çağırdım hisseye. Oda gelsinde tam olsun voltran diye.
    Sen çağırırsın da gelmem mi dostum. Gecen hafta 40 larda gel demiştin fırsat olmamıştı. Bugüne nasipmiş, haliyle daha az alabildim.

Keko dostuma da selamlar.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

8.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Sen çağırırsın da gelmem mi dostum. Gecen hafta 40 larda gel demiştin fırsat olmamıştı. Bugüne nasipmiş, haliyle daha az alabildim.

Keko dostuma da selamlar.
    Vayy, hoş geldin sevgili dostum. Ben dedim bizimki cumadadır, cuma sonrası gelir bir elde o atar kaldırır cenazeyi diye.

40 ile 65 arasında çok fark yok dostum. %60 lık bir kaybın oldu sadece.
    Amma ilerde olabilecek potansiyel yanında bunun lafı olmaz bu böyle biline.

Ben hala 2 yıl içinde %1000 civarı bir potansiyel görüyorum naçizane.

Sayfa 584/968 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •