Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    filleri satıp aynı gün ist almak mümkün mü acaba,ing üzerinden aldığım filler var şimdi satarsam 14 gibi hesaba geçecek 14'ten sonra ist alabilir miyim yoksa yarına mı kalacak.
    Aracı kurumda mümkün dün ben o şekilde yaptım. Fakat banka üzerinden mümkün değil kredili bir hesabınızın olması gerekiyor bunun için.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aracı kurumda mümkün dün ben o şekilde yaptım. Fakat banka üzerinden mümkün değil kredili bir hesabınızın olması gerekiyor bunun için.

banka üzerinden işlem yapıyorum bu durumda filleri satınca 1 gece normal mevduata(21.5) koymak zorundayım diğer gün ist alabilirim.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    banka üzerinden işlem yapıyorum bu durumda filleri satınca 1 gece normal mevduata(21.5) koymak zorundayım diğer gün ist alabilirim.
    Ya da o gün bankanızın kendi ppf'sini alıp, ertesi gün satıp, istediğiniz diğer fonu alabilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Ya da o gün bankanızın kendi ppf'sini alıp, ertesi gün satıp, istediğiniz diğer fonu alabilirsiniz.
    evet o da mantıklı ama ing 13.45 ten sonra kendi ppf'sini de aldırmıyor geçenlerde denemiştim olmadı şaşırmıştım.

fibabank kiraz hesap 24 görünüyor fakat 250 bin üstüne 7500 tl boşta,bu durumda hesapladım oran 23.53 oluyor o da pek cazip gelmedi doğrusu.

5. Fil oran varmi

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Fil oran varmi
    Bugün erkencisiniz
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    IST 25 üzeri gidiyor. Bugün oranı 26.02. Aynı gün valörlü ne kadar gidecek tabi bilinmez.

Ben alırsam düşer o kesin😀
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Filleri güldüren yapayım dedim ama benim miktar için oran %23 e düşmüş, boşta kalan parayı da hesap edince daha düşüğe gelecek. Kiraz hala 24 görünüyor oraya aktarayım bari, yanlız oranlar düşünce bizim yatırdığımız oran da düşüyor mu orada acaba?

Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •