gercekten kdv indirimini mujde diye nasil verirler anlamiyorum.bu sadece devletin aldigi vergi.devlet dese ki birakin % 8 i kdv yi otv yi herseyi sifirladik dese fiyatlar artmaya yine devam edecek.sorun vergide degil ki..
Antartika kıtasında bütün dünyanın enerji ihtiyacına yüzyıllarca yetecek ( en az 723 yıl ) enerji kaynağı var. Var , var da ihaleyi kimseye vermiyorlar.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kaç gündür Coin yazcam ama hayal bunlar, karşılığı olmayan varlık, ponzi, çoluk çocuk yazarsınız diye girmedim hiç.
Kısaca; boğalar piyasaya indi gibi görünüyor. Btc kritik eşik 45500 ü hacimli geçti. Alt coinlerde son bir haftada %30 ila %100 arasında hareketler var. Portföydeki oranlarını %35 e çıkarmıştım, şimdi tekrar baktım %48 e yükselmişler. Biraz kar satışı yapıp %40 a getirdim şimdilik, kendi adıma en yoğun coin tuttuğum anı yaşıyorum, hafif bir korku var.en son 2020 başında fonları bozup hepsiyle 4,15 tl den rta aldığımda bu kadar tırsmıştım. Hatta rta forumunda canlı yayın yapıyordum(veri paylaşımı) hatalı bir analizim varsa birileri uyarır diye. Onun sonu mutlu bitti, umarım burada da aynı kazancı yakalarız.
Selamlar
Fiyatların resmî olarak % 60 gayriresmi olarak % 120 arttığı bir dönemde KDV'yi % 10 indirmek, ancak 1-2 ayı kurtarır.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri