Bir arkadaşın yoruöunu çok beğendim bu hisse için yapılabilecek en iyi yorumu yapmış ve çok doğru."TAHTA SAHİBİ İÇİN MALİYETİN SIFIR OLDUĞUNU UNUTMAYIN SIZ SEKİZDEN GELDİ KELEPİR DİYE ALDIKÇA DÜŞMEYE DEVAM EDECEKTİR !" nitekim bugune kadar da hep öyle oldu 3.40 maliyetle vekliyordum 2.64 ten aldım gene geldı 2.29 aldım gene bastı 2.09aldım basmaya devam etti.artık basacak parada güçde kalmadı nerden alsan eline veriyor nilyarlarca zararın içindeyim aylardır hayatımızı dikti.nalet olsun.bu kagıtten para kazanan varmı.söylediklerim ytd ama azcık akıllı olmak lazım
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki sana kaptırdığı lotlari bıktırıp almayı bekliyor, çok yüklü ise sen satmadan çıkarmazlar
Milyarlarca dediğim eski paraya göre ağız alışmış maliyeti sürekli düşürmüş olmama rağmen 17 binlira zararım var bu kağıtte totalde. nasıl çıkıcan saplandık kaldık.ihtiyacım olana kadar tek bir lot bike vermem tek korkum bedelli.bide bedelliyi böyle operasyon yemiş bir kağıtte onaylarsa spk vay halimize
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,74 ortalamalı elimdeki lotlari 1,80 ortalama ile verdim , simdi ayni lotlari 1,74 den alim girdim,
Bu galip tokatçı ama hisseyi iyi yerden alirsan kerata iyi kâr bırakıyor. Önemli kural hisseyi yerinden almak, yeter bereket versin ,yerine koyarız simdi inşallah. İsterse 1,70 olsun.ytd
Dünkü mesajların etkisini biraz gösterdi.yalniz surdan sattım surdan aldım.sakin ha inandırıcı gelmiyor bu yorumlar.yeni kişileri çekmek için yapılabilir bu hareketler.bakin 17 000 zararı olan daha az daha fazla zararı olan arkadaslar size tavsiyem.nereden aldiysaniz 1 kuruş dahi kazanmadan satıp çıkmak en büyük hedefimiz.mesela ben 250.251 i istemem.simdi bunu aldığım zaman ASELSAN alsaydım yüzde 100 kardaydım.ilk hedef bu hisseden herkesin zararsız ayrılması olmali.yeterince bekledik.yeni arkadaşlar aldıkça veya eskiler ortalamam düşsün diye aldıkça beklemeye en az 10 sene bekleyecegimizi unutmayınız.herkes nereden aldıysa oradan çıkmaya baksın ve arkasına bile donup bakmasın.ben 250 den ayrilabilirsem bir daha donup bakmam ancak buradaki arkadaşlara ışık olmaya calisirim.simdi içimizde 3 4 5 6 8 bedel ödemiş insanlar var.hepimiz zararımızı çıkaralım o yeter bana.hisse 1 ileri 2 geri devam ediyor.edecek te yeni kurbanlar çekmek veya maliyeti yuksek olanlar alıp satsın diye.al sattan uzak duralim.herkes maliyetinden satış versin.son olarak da yeni hisse belirleyip oraya akalim.kader birliği olsun.bu hissede bize kader kardeşliğini öğretsin.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Ytd
honky is başında
Simdi ilk hedefiniz 209dan aldıklarınızı 209 dan satmak olmalı.bugün yarin belki oralara gelir.daha sonra sırasıyla diğer aldıklarınızı 260 340 gibi hedeflerinden satmak olmalı.ben de 250 geldiği an arkama bile bakmam.bakarsam daha yukarılardan alanlara elimde olmadan zararda bekletmis olurum.bunu unutmamak lazim.surdan aldım surdan sattım diyenlere kulak kapatmakta fayda var.baktık 1 aya kadar herkes zararını telafi eder Bu yöntemle.olmadi 2inci bir yöntem daha var aklımda.bu ise yaramazsa onu deneriz.ytd
Yer İmleri