Neler yapıyor gene bunlar? Yatırım ortaklıkları ve yatırım finans aldıklarını mı veriyor yoksa?
....Cuma günkü hareketin devamını sabah yaptı ama geri geldi bakalım neler yapmaya çalışıyorşlar..
cuma gunu tahtaya gıren yatırım fınasman çıkmıştır talan eder her tahtayı ****** kurum
Bu tahtaya adam gibi biri girmeden çok bekleriz gibime geliyor.
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPEK o kadar sağlam ki gireni mahvediyor. Daha üstüne adam giremez buraya boşuna umutlanmayalım. Spek isterse olacak diye bekleyeceğiz sadece. Düşeni kırdı gösterip teknikçinin parasını çarpıyor gibi görüntü. Yatırım ortaklığı neden girdi ve nasıl izin verdi spek orasını anlamadım işte.
yenı gırenler de alısıyo bakıyorum ısınma turlarına ısının ısının kurbaga kazanı burası yaz da gelıyo oh
haslanırız bırlıkte ınsallah maasallah ıle mehter gıbı gıdıp gelıyor hıssemız kı oh oh ne ala mualla
evet evet evet nugyo ıcın evet umut ıcın evet gelecekte cok ıyı olecek hemı nugyo hemı ulke felaaan filaaaan
boyum ıkıseksen satcagım ser dortseksen olursa gıderım olmazsa basınıza bela olmaya devam
neden sevmedınız benı ben de sızdenım yok aslında farkımız burdaysak hepımız kumarbazız
ulke kumarbaz olmus rulet donuyor evet-hayır vatandas fakır caresızlıkten nugyoda kumar derdınde
Yer İmleri