Sayfa 590/852 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Ahaa algı 3.51
    [emoji6]

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

migrosun durumundan dolayi KİPA daki birlesme orani cok buyuk olabilir (YTD) Sayın izmirli ye bir teşekkür borcumuz var?

Ayrıca beklentim 2 kipaya 1 migros veya 3 kipa 1 Migors bence fazlasi ile adil...hatta patronu daha zengin yapar. İtibarıda yürür.
    Küçük yatırımcınında desteğinin migrosta devam ettirir.

3. Ilginç tavana kitlememesi. Almak isteyene alsın der gibi

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by recepa06 Yazıyı Oku
    migrosun durumundan dolayi KİPA daki birlesme orani cok buyuk olabilir (YTD) Sayın izmirli ye bir teşekkür borcumuz var?

Ayrıca beklentim 2 kipaya 1 migros veya 3 kipa 1 Migors bence fazlasi ile adil...hatta patronu daha zengin yapar. İtibarıda yürür.
    Küçük yatırımcınında desteğinin migrosta devam ettirir.
    tabi yaaa patron da hep inandı.küçük yatırımcı migrosta devam edecek.dabi dabi.bence bu kadar gaz verdiğine göre 1 migosa yarım kipa hakkıdır.zuhahahahahah

5. [QUOTE=2020;2044865]tabi yaaa patron da hep inandı.küçük yatırımcı migrosta devam edecek.dabi dabi.bence bu kadar gaz verdiğine göre 1 migosa yarım kipa hakkıdır.zuhahahahahah[/QU

Keşke öyle öyle olsa ..ortimisin onu tam bilmiyorum By yatırımcı arkedeş..ama o zaman muhaaaa yaparimm....gerçi sen bulursun birşey yinee

6. Ne olacak ilerde hissedarlar için tavan da yapmadı. Hemen alayım sonra migros hissem olsun demek kolay mı öyle para kazanmak

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. [QUOTE=lpö;2044957]
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    tabi yaaa patron da hep inandı.küçük yatırımcı migrosta devam edecek.dabi dabi.bence bu kadar gaz verdiğine göre 1 migosa yarım kipa hakkıdır.zuhahahahahah[/QU

Keşke öyle öyle olsa ..ortimisin onu tam bilmiyorum By yatırımcı arkedeş..ama o zaman muhaaaa yaparimm....gerçi sen bulursun birşey yinee
    tabi yaaa bulurum.ama senin dediğinin 4 te biri olmazsa o zaman bakalım ne diceksin

8. [QUOTE=2020;2045433]
     Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku

tabi yaaa bulurum.ama senin dediğinin 4 te biri olmazsa o zaman bakalım ne diceksin
    Algıcı yı buldum..seni algıcı seni..4/1 ne zaman dedimm..vayy .. Çamur at izi kalsın...senin düşüncelerini Keşke diyerek devam ettim...tehlikeli bir ortisin..hala örtü misin onuda anlamadım.hep bu zamanlarda çııkıyon..değerli ortiler kendimi tenzih ediyorum hicbir fiyat = oranı benim düşüncede yoktur..sadece migroslari bekliyorum..onun dişinda güzel muhabetlerinizi..allah saglimizdan etmesinn

Sayfa 590/852 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •