Sayfa 590/2349 İlkİlk ... 9049054058058858959059159260064069010901590 ... SonSon
Arama sonucu : 18792 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    Bir kısım üniversitelerin adları veya örneğin insanların sakallı olup olmayışı üzerinden akademik bir personelin olası bir cemaat veya tarikatla iltisakının varsayılması YÖK'ün düştüğü korkunç bir durumu resmeder. Şahsım adına bana böyle bir iftira atana gerçek hayatta karşıma +
    çıkmamasını salık veririm. Nihayetinde iftira karşısında sizi o biontech aşısının birkaç kat misli bir hasara uğratma potansiyeli taşıyorum. Efendiler bazen yüksek dağlarda hem yılanlar hem de kuşlar görürsünüz. Bir de yalnız gezen kurtlar vardır. Sonuncusuna dikkat edin.
    @erefefik

2. Candaş Tolga Işık
    @ctisik
    ·
    1 sa
    9 gün önce televizyonculuğa başlayan bir arkadaşım dün "yılın sunucusu" ödülü aldı.
    @erefefik

3. Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    ·
    6s
    Bu virüsü "milli güvenlik meselesi" olarak ele almanın zamanı çoktan geldi geçiyor.
    @erefefik

4. Esin Şenol, Ben virüsle aynı hamurdan gelmişim, bir varoluş ısrarım var.
    Malthus'cu bunlar. Mehmet Ceyhan gibi.
    @erefefik

5. Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    ·
    6s
    Bana "korku dağları sarmış" sözünü hatırlattı.
    Tayyip Erdogan illa aşı olun dedi mi? "Zorla hiç bir Türk vatandaşına aşı yapamazsınız" dedi.
    @erefefik

6. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    4s
    Bu bir sistem hesaplaşmasına dönüşmelidir. Bu adamlar kadınlar ve daha nicesi niceleri dünyada ilk 500 içine üniversite sokamamamızın önemli nedenlerindendir. Bunu yapanın Atatürkün yanında heykeli olur. O ilk nereyi kapattı ise ordan başlanacak. Yazalım mı?
    @erefefik

7. Yusuf Akbaba
    @ssysfakb
    ·
    9s
    Çin Türkiye'ye gerçekleştirdiği beşinci nesil uçak teklifine ek olarak Türk yetkilileri Doğu Türkistan'a davet etti.
    @erefefik

8. https://ahmetrasimkucukusta.com/2019...sini-sagliyor/

BİR: Kalp krizi riskini yüzde 30 azaltır.

İKİ: Kedi mırlaması, kemik, kas ve tendonlar için faydalıdır. Kedi mırlamasının frekansı 20-140 HZ arasındadır ve 18-35 HZ arasındaki frekansların travmadan sonra eklem hareketlerine pozitif etkisi olduğu belirlenmiştir.

ÜÇ: Daha iyi uyursunuz.

DÖRT: Kadınlar erkekler için daha çekici olur.

BEŞ: Stresi azaltır.

ALTI: Doğduklarında evlerinde kedi beslenen çocuklarda alerjik hastalıklar daha azdır.

YEDİ: Enerjiyi artırır, iyi duygular yaratır.
    @erefefik

Sayfa 590/2349 İlkİlk ... 9049054058058858959059159260064069010901590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •