Originally Posted by Ottoman1907 elımdekıler uzun vadelı oldugundan nakıte gecemıyorum.Ancak gun ıcınde yarısını yukardan satıp tekrar asagıdan alıp cogaltmaya calısıyorum Bir ara düzeltme olmalı asıl düzeltmeyi 1360-70 cıvarı bekliyorum.Tabiki hisse bazlı iyipirim verecek hisseler olursa takip ederiz o ayrı
Originally Posted by esma Bir ara düzeltme olmalı asıl düzeltmeyi 1360-70 cıvarı bekliyorum.Tabiki hisse bazlı iyipirim verecek hisseler olursa takip ederiz o ayrı elımdekıler BFREN EGEEN JANTS OSTIM ADESE ADESE harıc sureklı SAT AL yapıyorum bunun sebebıde ADESE brutte olması
Günaydın arkadaşlar...
Originally Posted by Eski_prof Günaydın arkadaşlar... gunaydın.Arazı olmaya basladın hocam
Arkadaşlar Goodyear da bi kaç gündür iyi hareketler oluyor. Direnç destek paylaşabilecek olan var mı? Ytd.
Originally Posted by Adem13 Günaydınlar ....BRSAN rica etsem bakarmısınız hocam ...YTD BRSAN ; 16.32 işlem görüyor... 16.20 üzerinde kalması önemli... Kaldığı sürece ; 18.63 muhtemel olabilir... DİRENÇ ; 17.28 - 18.05 - 18.63... DESTEK ; 16.20... Y.T.D.
Originally Posted by ocak17 Arkadaşlar Goodyear da bi kaç gündür iyi hareketler oluyor. Direnç destek paylaşabilecek olan var mı? Ytd. Bu arada bize destek olan başta eski Prof hocam (bu sitedeki eğitimcimiz olarak) ve öğretmen arkadaşların gününü kutlarım.
Originally Posted by Eski_prof BRSAN ; 16.32 işlem görüyor... 16.20 üzerinde kalması önemli... Kaldığı sürece ; 18.63 muhtemel olabilir... DİRENÇ ; 17.28 - 18.05 - 18.63... DESTEK ; 16.20... Y.T.D. Tşk ederim....
Forum Rules
Yer İmleri