Sayfa 593/1223 İlkİlk ... 934935435835915925935945956036436931093 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Adnan hoca kimin zamaninda palazlandı? Aynen fetö gibi
    La bana da hoca dedirttiniz ya adnancık israil ajanı, din düşmanı, kadın tüccarı paralarin izini sürsünler hele bu paralar nerden geliyormuş adnancığa ama açıklasinlar halka bizimde bilmeye hakkimiz var

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Adnan hoca kimin zamaninda palazlandı? Aynen fetö gibi
    oktar babunaya zamanında kan örneği verenlerin listesini tespit etmişler
    örgüte yardım ve yataklıktan işlem yapacaklarmış haklarında..

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ulan senin yanlış politikaların faizi yukseltiyor diyoruz zir cahil... Kim ister faizin yukselmesini sirtimizda kambur olmasini. Kim istemez ayda 1500-2000 tl taksitle ev araba almayi. Sen disardan gelen sermayeyi çarçur edersen gösteriş pesinde kosarsan üretim yapmazsan faiz 30 da olur 50 de.
    daha düne kadar Mehmet Şimşek vardı milletin arkasından ağladığı faizde yükselir kurda bu hafta olanlar normal diyorsunuz yani bundan 3 ay önce 6 ay önce her şey güllük gülistanlıktı. Yanlış olan nedir sermayeyi çarçur etmek ne demek. Her şeye karşısınız kanalistanbul askeri projeler. Ha daha iyisini yapabilirler mi neden olmasın.En büyük hatayı halkımız yaptı. Parayı betona gömdü. Evi olan 2.3. evi adı.İnşallah bugünler geçecek. Nasıl Ecevit döneminde sıkıntılar yaşandı sonra düzlüğe çıkıldı yine olacak merak etmeyin su akar yolunu bulur. Biz gecelik % 7500 faizleri de gördük şükür yıkılmadık.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

4. Hatırlarsanız başbakanlar pijamalı işadamından gidip icazet alırlardı. unutmadık o günleri hala o günleri özleyen var ama kaçıyorlar şimdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    daha düne kadar Mehmet Şimşek vardı milletin arkasından ağladığı faizde yükselir kurda bu hafta olanlar normal diyorsunuz yani bundan 3 ay önce 6 ay önce her şey güllük gülistanlıktı. Yanlış olan nedir sermayeyi çarçur etmek ne demek. Her şeye karşısınız kanalistanbul askeri projeler. Ha daha iyisini yapabilirler mi neden olmasın.En büyük hatayı halkımız yaptı. Parayı betona gömdü. Evi olan 2.3. evi adı.İnşallah bugünler geçecek. Nasıl Ecevit döneminde sıkıntılar yaşandı sonra düzlüğe çıkıldı yine olacak merak etmeyin su akar yolunu bulur. Biz gecelik % 7500 faizleri de gördük şükür yıkılmadık.
    Birakin bu ev muhabbetini. Ev alan pahali aldi kendine zarar verir o kadar. Konut projeleri %90 a yakin yerli ürünlerle yapiliyor yani para çarçur olmuyor aslinda, sadece yurt içinde el değiştiriyor.

Mesele ithal ürünler, lüks tüketim, israf ekonomisi...

6. 1 senede borsada kazandığım 34040 TL'nin 33750 TL sini son 2 günde kaybettim. Ve seans sonunda sermayeden yememek için tüm pozları kapattim... Ana para sadece 10000 TL kaldı..

7.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Kabak tadı veriyorsunuz artık troller!
    Haha kabak lafını ağzınıza iyi doladınız biraz önce bi arkadaşta aynısını söyledi. Başınızda patlamasın aman dikkat edin. çok ağırdır hele balkabağı adam öldürür dikkat.

8. Çevirin kafanızi 60 senedir üretimden bucak bucak kacanlara bakın bi

Montajcilara bir bakın

onlardan var mı burada

Yoooo

Öyle olsanız tamam bak mantıklı yani kafamda bir yere oturtabilecegim

Yav size ne oluyor kardeşim aklinizi çökelek le mi yediniz

Adamlar Sanki karilar günü gibi toplantı yapıyor

Ne üretim lafı geçiyor , ne katma değer

Millet kiraathenesinde laklak yapanlar bile üretime bunlardan daha çok değinir üretime

En azından sohbetini ederler

Adam montajcı montajcı

Bir de işte böyle degnekcilik yapıyorlar yüksek faiz diye bidi bidi yapıyorlar

İyi de size noooluyoo

Siz kiiiiim yüksek faiz kim

Bunun savunculugunu yapmanız size ne kazandırır

Hayal aleminde misiniz

Kendinizi düşünün yav bi kendinize gelin az
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 593/1223 İlkİlk ... 934935435835915925935945956036436931093 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •