Sayfa 593/682 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by snopypasa Yazıyı Oku
    Bir arkadaşın yoruöunu çok beğendim bu hisse için yapılabilecek en iyi yorumu yapmış ve çok doğru."TAHTA SAHİBİ İÇİN MALİYETİN SIFIR OLDUĞUNU UNUTMAYIN SIZ SEKİZDEN GELDİ KELEPİR DİYE ALDIKÇA DÜŞMEYE DEVAM EDECEKTİR !" nitekim bugune kadar da hep öyle oldu 3.40 maliyetle vekliyordum 2.64 ten aldım gene geldı 2.29 aldım gene bastı 2.09aldım basmaya devam etti.artık basacak parada güçde kalmadı nerden alsan eline veriyor nilyarlarca zararın içindeyim aylardır hayatımızı dikti.nalet olsun.bu kagıtten para kazanan varmı.söylediklerim ytd ama azcık akıllı olmak lazım

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adam diyor şukadar bin lot aldım bu kadar bin lot aldım bu yazıyı hisse 1.79 lardeyken yazdım siz aldıkça hisse düşmeye devam edicek çünkü adamın maliyeti sıfır dedik

2. Bu hissede alıcı olmazsa satıcı olmaz kuralı işliyor.birileri aldıkça adam satıp ele veriyor.nasıl kurtulacaz bu kağıtten bilmiyorum hayatımı söndürdü.syledıklerım ytd.zararı artık kabullendım bi yerden bı tepkı verırse uygun bı yerden kolu bacagı gövdeyı kesıp çıkacam artık hergün eriyorum bu kagıtte.soktu bizi girdaba.olan oldu.çok üzgünüm ama oldu yapacak bişi yok malesef.

Alıntı Originally Posted by snopypasa Yazıyı Oku
    Adam diyor şukadar bin lot aldım bu kadar bin lot aldım bu yazıyı hisse 1.79 lardeyken yazdım siz aldıkça hisse düşmeye devam edicek çünkü adamın maliyeti sıfır dedik

yükselirken al düşerken sat tek kural bu.örnek aselsan 20den beri her Allah in günü yüzde 3 4 gitti.simdi 45 belki hafta sonuna 50 olacak.bu hisse de 8 den beri hep düştü.düşecek de.adamın maliyeti 0 bile değil.250 den 170 e kadar her 10 kademede 2 milyon daha hisse satsa 8milyon hisse eder.adam bu hisseleri buradan almadan yükselmez.siz hesaplayın karını.hisse yükselirken değil duserkende kazanılır.çünkü 8 den sattıklarını 250den topladı.tekrar sattı.aşağıdan tekrar toplayacak.
    Ne olursa olsun piyasayla kavga etmeyin.düşen bıçağın altına elinizi tutmayın der ustalar.lütfen al sat tut gibi trader etmeyin bu hissede.siz geldikçe hisse de geri gelecek.bunu unutmayın.ytd

4. Galip icbc yi satiyo ordaki parayı avtura getirecek kerata. Hisseyi tekrar 8 yapar acep.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Galip icbc yi satiyo ordaki parayı avtura getirecek kerata. Hisseyi tekrar 8 yapar acep.ytd
    Icbc de metro alışta görünüyor bugün

Alıntı Originally Posted by snopypasa Yazıyı Oku
    Bu hissede alıcı olmazsa satıcı olmaz kuralı işliyor.birileri aldıkça adam satıp ele veriyor.nasıl kurtulacaz bu kağıtten bilmiyorum hayatımı söndürdü.syledıklerım ytd.zararı artık kabullendım bi yerden bı tepkı verırse uygun bı yerden kolu bacagı gövdeyı kesıp çıkacam artık hergün eriyorum bu kagıtte.soktu bizi girdaba.olan oldu.çok üzgünüm ama oldu yapacak bişi yok malesef.

sevgili dostum iyi geceler siz ve sizin gibi arkadaşlara nacizane önerim.hangi aracı kurumdan işlem yapıyorsunuz?diyelim a kurumu.gidin b kurumundan hesap acın.her ay düzenli olarak b kurumundan petkim alin.a kurumundaki hesabi unutun.diyelim ki para dolu cüzdanınızı düşürdünüz.yapacak bir şey yok.üzülmeye gerek de yok.şirketlerde fil hafızası vardır.80 kuruştan başladı 8 tl ye yükseldi.tekrar 80 kuruş hedef fiyatı var büyük oranda düzeltme oraya kadar gelir büyük oranda.her neyse a hesabınızı asla açmayın.spk onaylarsa 1 defaya mahsus bölünmeden önce 1 gün önce yarısını satıp bedelli ye yarısıyla katilin.yeni nakit vermeden hissenizi koruyun.ve en az 5 sene öylece beklesin hisseniz.ne alın ne de satın.zaten tahta sahibi kimin alıp sattığını görüyor.macera aramaya gerek yok.bir yandan da 5 sene petkim toplayın.star rafinesiyle göz kamaştırıyor şirket.su anda tüm aracı kurumlar petkim diyor başka bir şey demiyorlar.ondan petkim dedim.5 sene içinde bir sürpriz yaparsa tekrar 3 e yükselirse satar başka yere geçersiniz.cüzdanınızi bulmuş olursunuz.sağlıcakla esen kalın.ytd

Vergi dairesine zarar bildirmiş avturmuz.hissenin grafiğini bakınca çok güzel düşen üçgenler yapmış spekler.bu kadar belirgin yapmaları da harika olmuş doğrusu.simdi yeni üçgeni nasıl yapacak acaba?
    Ytd

8. Galip bütün hisselerde satışta acaba bu ******** ne peşinde ne yapacak

Sayfa 593/682 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •