Sayfa 594/993 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Rusya’nın bir şey kestiği yok. O bölgelerde anası ağladı güya şu an insanlık yapıyor. Tutunamayıp çekiliyor ağırlığını güneye ve doğuya verecek.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok kesecez demedi sınırlı tutacağız dedi,yani öyle her yeri bombalama yok kafamıza göre bir tane şuraya bir tane buraya artık duruma göre bakacağız dediler.Sonra bundan sonraki toplantı tarihi falan belirlenmeden uçağa binip gittiler.Bu görüşmelerden iki tarafta kaçamaz kaçan kendi halkına durumu izah edemez,iki tarafta ben anlaşmak istiyorum da görüyorsunuz kalleş herifler anlaşmıyor demek zorunda.Yoksa ortada müzakere falan yok,ruslar ilk gün ne diyorlarsa bugün de aynı şeyi diyor,ilk gün ukrayna diye bir devlet yoktur ukrayna suni bir devlettir ve rusyanın parçasıdır dediler halen de aynı şeyi söylüyorlar.
    Bana göre Ruslar ikinci bir Afganistan bataklığına düştü...Burada nasıl uzun süre yıpratılıp zayıflatıldı ise aynı şey Ukrayda da yaşanacağını düşünüyorum...

Valla bu iş pek afganistana benzemiyor.Biden ı dinliyorum dinliyorum ben pek umutlu olamıyorum,bu iş uzar ama sadece ukrayna ile sınırlı kalmaz bu iş çok büyür.Şimdi ne olacak yani biden la putin öpüşüp barışacak mı o kadar yaptırım geri mi alınacak zelensky ukraynanın anahtarını putine mi verecek.Bu iş büyüsün diye kurgulandı.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok kesecez demedi sınırlı tutacağız dedi,yani öyle her yeri bombalama yok kafamıza göre bir tane şuraya bir tane buraya artık duruma göre bakacağız dediler.Sonra bundan sonraki toplantı tarihi falan belirlenmeden uçağa binip gittiler.Bu görüşmelerden iki tarafta kaçamaz kaçan kendi halkına durumu izah edemez,iki tarafta ben anlaşmak istiyorum da görüyorsunuz kalleş herifler anlaşmıyor demek zorunda.Yoksa ortada müzakere falan yok,ruslar ilk gün ne diyorlarsa bugün de aynı şeyi diyor,ilk gün ukrayna diye bir devlet yoktur ukrayna suni bir devlettir ve rusyanın parçasıdır dediler halen de aynı şeyi söylüyorlar.
    Evet öyle gözüküyor
    bir halt olacağı yok.

7. Rusya’nın şu an anası ağlıyor. Batı çok güzel gaza getirdi. Rus ordusu şu an biçiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla bu iş pek afganistana benzemiyor.Biden ı dinliyorum dinliyorum ben pek umutlu olamıyorum,bu iş uzar ama sadece ukrayna ile sınırlı kalmaz bu iş çok büyür.Şimdi ne olacak yani biden la putin öpüşüp barışacak mı o kadar yaptırım geri mi alınacak zelensky ukraynanın anahtarını putine mi verecek.Bu iş büyüsün diye kurgulandı.
    doktor bu işin sonu
    sado gibi
    sado toprağı bol olsun
    ağır salaktı
    sonunda bi inde yakalanıp asıldı
    ruslar asmaz (yani asana dek bekleyecen filan) o iş uzar
    uzatmadan
    vurur
    bence

Sayfa 594/993 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri