Kolay değil 1 seneden sonra halka arz fiyatına zor getiriyorlar.
Kolay değil 1 seneden sonra halka arz fiyatına zor getiriyorlar.
Gayrimenkul sektörü için ilk indirimli konut kredisini ziraat bankası tarafından açıklandı 2,79 faiz oranı ile konut kredisi kullandıracağını açıklayan kamu bankası sektörün canlanmasına çok büyük katkıda bulunacaktır. GYO şirketlerinin değerini bulacağı bir yıl olacak 2025...
----Anahtar her kapıyı açar---
****ASGYO HİSSESİ****
Bir yıl önce halka arz olan hisse tarihinin en dip noktalarında işlem görmektedir. Bilançosu çok iyi gayrimenkul stoğu süper. Defter değerinin yarı fiyatına işlem görüyor. Temel analizler neye bakarsanız bakın yatırım yapılacak iyi gyo şirketidir.
----Anahtar her kapıyı açar---
Dayı bilançoda ne var ?
Sıfır borç gibi.
1 kusur milyar canlı faizde yıllık 500 trilyon faiz geliri canli
Enflasyon enaha göre yüzde 5 aylık
Evler ile arsa satilmasin dursun satsan daha yapamazsın çok başarılı bir model
Emmme dayı kime tabi ki sahibine. Epik temettü geliri arz sayesinde takribi 70 trilyon yıllık canlı...
Helal olsun gerçekten çok büyük ders üstüne maas da var galiba genel yönetim giderleri gibi doru mu ?
Valla bravo çok şey öğrendim
Gyo lar hobi olarak arz edilmiyor arz mecburiyeti var yanlış mıyım ?
Bir dahaki dünya ya geldiğim zaman olursa arsa dayı.tovbe dayı arsa altın tövbeler tövbesi..
Emmi bu Ankara daki kuleyi otel AVM veya başka bişey olmuyor mu veya Araplara toptan satış olmuyor mu asce Habibi tower Çankaya köşkü manzaralı raaat 300 milyon dolari var benden duymuş olma müşterisini yakalarsan
Adios
Hobi olarak
Hiç borç yok
Neden çıkıyor neden düşüyor anlamamak
10 sene 20 sene
Gerçekten cok büyük ders bir üniversite burasıda.
Gaziantep Anadolu kaplanı aslanı miydi neydi dayı.
Valla bravo dayı arZ heralde 2024 Mayıs ile Eylül arası oldu sanki hafızam mi şaştı
Selametle.
Epik. Vallahi tellahi ..
XGMYO endeksi +1 üstü 3649,52
Ekgyo 14,11
Fuzul 24,32
Asgyo 12,59
Beraber kazanıcaz diyen adamın hissesi.
Geçen yazmıştım şimdi bugün daha çok agız dolusu yazmak isterdim lakin.
Hareket etmiyoruz saygılar.
Yer İmleri