Bist 8.750 lere kadar gevşer oradan 9. 200~300 denemeleri yapar ardından Bi siring yapar 8.400 lere gelir biraz takılır oralarda sonra yukarı 10 000 10.500 gider gelir mayıs ayında yukarı sert hareketler olur diye orta vadeli düşündüm
Bist 8.750 lere kadar gevşer oradan 9. 200~300 denemeleri yapar ardından Bi siring yapar 8.400 lere gelir biraz takılır oralarda sonra yukarı 10 000 10.500 gider gelir mayıs ayında yukarı sert hareketler olur diye orta vadeli düşündüm
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Tek hissed3yseniz iş zor böyle zamanlarda en az 5 hisse bulundurmak biraz mevduat olması iyidir tek kurtarıcı endex inerken ters hareket eden Bir veya iki hissenizin olması
Şöför ahçı bahçıvan ve evin beyi hizmetinin üstüne yürüyor hizmetçiyi kader kurbanı olarak seçmişler
Gs nin transfer yapmamasını fiyatlıyor ama ben gs nin puanına veya başarısına bakmam osihmenin Sixt göğüs artmalı formayı giymesine bakarım yada bilançoda eksi rakamlar büyümüş
Bakalım gün sonu hacmi ne yönde yapmış olacak
Alt hesaba Ak a malı devreden ziraat üzerinden fonlar değilmiydi şimdi geri almış yani Ak alt hesaplardan biri olduğu tescillenmiş oldu hareketi de biraz feykleşti
Sanki tacirler elinde kalan son lotları da yazdı 139 bin lot
Yer İmleri