Sayfa 6/113 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 901 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. Devlet tahvili veya hazine bonusu vadesi gelmeden satılırsa da stopaj gene 0 oluyor mu?
    Son düzenleme : proftrader; 06-02-2025 saat: 11:16.

2. an itibariyle guv-tbt..vb yine ekside...

3. arkadaşlar şu an cfo nun mesela 1 milyonda günlük net getirisi kaç tl stopaj vb herşeyi düşünce? bariz az geliyor ya da bir iş var anlamadım.
    hesaplayıp yazarsanız memnun olurum.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=CFO

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaşlar şu an cfo nun mesela 1 milyonda günlük net getirisi kaç tl stopaj vb herşeyi düşünce? bariz az geliyor ya da bir iş var anlamadım.
    hesaplayıp yazarsanız memnun olurum.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=CFO
    15 stopajlı mevduat eşleniği bugün için 31,57 1 milyona net stopaj düşüldükten sonra 735 lira veriyor

Sorun sadece onda değil tüm PPF'ler göçmüş vaziyette. Aldığım GUV 5 gündür negatifte.

5.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    15 stopajlı mevduat eşleniği bugün için 31,57 1 milyona net stopaj düşüldükten sonra 735 lira veriyor

Sorun sadece onda değil tüm PPF'ler göçmüş vaziyette. Aldığım GUV 5 gündür negatifte.
    bahsettiğiniz günlük 735 tl değil mi ? çünkü çok komik bir rakam yatıyor 3-5 gündür.
    öneriniz nedir arkadaşlar?

mesela yukarıda % 40 halkbank oranlarından bahsediliyor.bu oranın net getirisi nedir aylıkta ?

6. ben PPF leri dövize ve gram altına kaydırdım
    bu yıl sağlam bir devilasyon bekliyorum şöyle trump 1-2 Ortadoğu ile laf etse yeterli olur
    PPF de sona gelindi DT de yüksek risk içeriyor
    2 yıldır PPF deydim.. ben defteri yavaş yavaş kapatıyorum
    ilk girdiysen ilk sen çık (PPF) kimsenin girmediğine ilk sen gir ($ ve xau) kuralına inanıyorum
    sekmez, az bekletir ama sevindirir

Ppn 0.10 nkolay bile daha cazip hale geldi bu ne ya

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    ben PPF leri dövize ve gram altına kaydırdım
    bu yıl sağlam bir devilasyon bekliyorum şöyle trump 1-2 Ortadoğu ile laf etse yeterli olur
    PPF de sona gelindi DT de yüksek risk içeriyor
    2 yıldır PPF deydim.. ben defteri yavaş yavaş kapatıyorum
    ilk girdiysen ilk sen çık (PPF) kimsenin girmediğine ilk sen gir ($ ve xau) kuralına inanıyorum
    sekmez, az bekletir ama sevindirir
    şaka maka günlerdir gözüm euro usd paritesinde.1.03 tü..euro ciddi fırsat gibi duruyor..

Sayfa 6/113 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •