Sayfa 60/152 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 473 - 480 arası.

Konu: U.v. Temettü yatırım planım(portföyüm)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn tosunpasa yaptigin calismada aselsani koymamana uzuldum [emoji4]

HTC_2Q4D100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Jango Yazıyı Oku
    Sn tosunpasa yaptigin calismada aselsani koymamana uzuldum [emoji4]

HTC_2Q4D100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    😀😀😀
    Aselsi koyacaz üstat rahat ol 😀
    Alım noktası gözlüyorum bir de hisse sayısını çok arttırmak istemiyorum. Eleme yapmam gerekli. Ama bu konuda sıkıntılarım var. Bir de uygun alım ve satım noktaları olusturmassan al-yat işi çok sağlıklı sonuçlar vermiyor. Bunun için gelecek 20 yıla yön verecek şirketleri bulmak gerekli.
    Asels 30 kat arttırmış enflasyondan arındırılmış olarak 😀😀😀
    saygılar...

3. Saol Dostum..asels eregli tuprs benim kendi hesaplarimla belirlediklerimdi. Ama ben daha yuksek hesaplamistim. Fakat gecerli olan senin yaptigin daha dogru. Ben kaba taslak tahminlerle hesaplamistim..tavhl de parliyor...maalesef kotu senaryolar hep var. Gecmisteki performans devam edermi sorusu hep bir soru isareti. Sodada temelde saglam ve gelecegi daha garanti gibi goruyorum. Insallah boyle devam eder..
    Yatirim tavsiyesi degildir.

4. Yani aslinda altin en guzel garanti yatirim. O yuzden sepetin icinde altin olmaai benim icin onemli.

Saol Dostum..asels eregli tuprs benim kendi hesaplarimla belirlediklerimdi. Ama ben daha yuksek hesaplamistim. Fakat gecerli olan senin yaptigin daha dogru. Ben kaba taslak tahminlerle hesaplamistim..tavhl de parliyor...maalesef kotu senaryolar hep var. Gecmisteki performans devam edermi sorusu hep bir soru isareti. Sodada temelde saglam ve gelecegi daha garanti gibi goruyorum. Insallah boyle devam eder..
    Soda da çok güzel bir hisse yalnız döviz pozisyonundan dolayı hiç değer kaybetmedi aksine kazandı son dönemde. Uygun alım yeri görse hemen alınabilir bence de.
    Bir de seçtiğimiz şirketlerin karlılığı arttığı sürece kapasite kullanım oranları yeni yatırımlar yönetim kalitesi vs değer arttırmaya devam edeceklerini düşünüyorum.
    Zaten bu işin sıkıntısı Türkiye'de ki enflasyon canavarı. Çünkü enflasyon çok yüksek ve para eriyor. Yıllık en iyi dönemleri bile enflasyonun yüzde 10'a yakın. Ki 10'lu enflasyonları bir daha görmemiz biraz daha zor gibi. Yani yüzde 10 luk enflasyonun yanına bir de yüzde 10 eklemek lazım ki birşeye benzesin.
    Mesela son on yıllık enflasyon oranları daha düşük hisse getirileri daha iyi gibi.
    Ki son 10 yıllık dönem daha sıkıntılı siyasi ve ekonomik olarak. Çünkü 2001-2008 arası krizden çıkıştı. Ve düzelme dönemiydi. Neyse bunla ilgili çok şey yazılıp çizilebilir.
    Gelecek için kords sasa gibi şirketler benim dikkatimi çekiyor. asels yolunu aldı ama yatırımlarına devam ediyor. O da dikkat çekici. Alkim performansı dikkat çekici fakat hisse-fiyat korelasyonu geçmişte yetersiz kalmış gelecekte ne getirir ona bakmak lazım.

Yani aslinda altin en guzel garanti yatirim. O yuzden sepetin icinde altin olmaai benim icin onemli.
    Kesinlikle abi. 👍👍👍

Oraya girdim fakat bende hata verdi. Eyvallah 👍

8. Sayın tosun paşa topiğiniz güzel, paylaşımlar kaliteli. Elinize sağlık.
    Ben de naçizane vesbe taşıyorum şu ara. Şirketin ihracatçı olması, karlılık ivmesinin giderek yükselmesi ,yüksek oranda temettü vermesi (vermek zorunda olması)
    Ve oldukça düşük çarpanlardan fiyatlanmasından dolayı şu an full portföy vesbe’deyim. Belki tek hisse taşımak riskli diyeceksiniz ki haklısınız da ama şu an BİST’te gelecek 4 çeyreği de düşününce bana göre vesbe’den ucuzu yok. Maliyetim de iyi sayılır.

Vesbe’nin patronu benim için de soru işareti bu yüzden kafamdaki hedef fiyata geldiğinde vedalaşacağım muhtemelen ama kafamdaki fiyata gelene kadar tek hisse olarak vesbe ile devam edeceğim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Sayfa 60/152 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •