Sayfa 60/170 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1372 madde; 473 - 480 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by SONKEZ Yazıyı Oku
    Zincir Gayrımenkulun alımında ayrılma hakkından bahsediliyor. Ancak kullanılmamış. Dolayısıyla alım prosedürü tamamlanmamış. Alımı yapacak para da yok zaten.
    Afedersiniz geçen seneki genel kurulda bu oylama yapılmış ve kimse satma hakkı kullanmamış.
    Düzeltir özür dilerim.

2. Kamil bey , diğer işlerin yoğunluğundan kapital durumu ile ilgilenememistir. Şimdi el atarsa problemleri çözer. Aslında telefonla bile çözerler. İnnovia 4 ve baslayamayan insaatler daha büyük problem. Kapital işi çerez gelir.
    Dua edelim ortadogu grubu destek atar.

3. Zincir gayrimenkulün yarısına yeşil yatırım ortak. Yeşil yatırım finans bildirimlerinde proje detaylarına yer verildi. Elexia projesi var. Yani faal.
    Hata denetim raporunda.

4. Zincir gayrimenkule, alacağına istinaden ortak olundu.

Evet yeşil 125 bin hisseyi 125 bine almış, 4 yıl sonra ise 1,25 milyon hisse buna 8,5 milyona satılmış. Ama şirketin değerlemesini bir yerde göremedim.

6. BIST ne istiyor ogrenilmeli ?

Bazende Tek Başına Karar Verebilmek Çok Daha Avantajlıdır
    Ortadoğu Enerji A.Ş ile Yeşil Grubu enerji sektörüne ilk adımını attı. Şirket, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İstaç A.Ş. tarafından açılan çöp gazından elektrik enerjisi ihalesini kazanarak faaliyete geçti. Ortadoğu Enerji Çöp Tesisi, dünyanın en büyük ve modern ilk 5 tesisi arasına girdi.

Bununla birlikte Ufuk Enerji, Orsa Enerji, Ortadoğu Yenilebilir Enerji gibi Rüzgar Enerjisi ve Geotermal Enerjisi kaynaklarına yatırım yapan şirketlerimiz faaliyetlerine devam etmekteler.

“Türkiye’nin enerji ihtiyacı devamlı büyümekte ve yeşil enerji kaynaklarından üretim yapan şirketler uzun dönemde enerji üretim maliyetleri düşük olması nedeniyle iyi bir yatırım olarak kabul edilmekteler. Ortadoğu Enerji ve gurup içindeki diğer şirketlerimizin tamamı yeşil enerji kaynakları bazlı üretim yapmaktalar. Bununla birlikte, üretim kapasiteleri bakımından zayıflar.

Yeşil enerji kaynaklarıyla binlerce megawatt üretime çıkmak neredeyse imkansız. Enerji yatırımları yapma kararı aldığım zaman bu açıdan yanlış yaptığımı düşünüyorum. Eğer kömür santrali yatırımları yapsaydım, şimdi yüzlerce megawatt yerine binlerce megawatt üreten tesislerin sahibi olabilirdim. Ortaklık yaptığım gurup ile bu konuda fikir ayrılığına düştüğümüzden, böyle yatırımları maalesef gerçekleştiremedik. Bazı şeylerde hakikaten kader kısmete inanmak lazım.â€

enginyesil.com'da böyle yazıyor.

NOT:22'de şöyle yazıyor.

Satınalma tarihi itibariyle Zincir Gayrimenkul
    A.Ş.’ nin TFRS’ ye göre hazırlanmış finansal tablolarında özkaynak tutarı negatiftir.

Yani eksi şirketi 8,5 milyona buraya kakalamış adam. YUH be.

Sayfa 60/170 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •