Sayfa 600/693 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1. s&p500 fonu olarak görmedim de o 2-3 tane yabancı hisse fonu var herkesin bildiği aft mi afa mı onlardı sanırım. Ben geçen sene baktığımda birisi nasdaq'ı, öbürü s&p500'ü çok yakın takip ediyordu ama içerikleri ve yapılan tradeler fon yöneticisinin kafasına göre yapılıyor tabi. Bu zamana kadar endeksi takip etmeleri bundan sonra da aynı performansı gösterecek demek değil.

Birebir s&p500 ü otomatik takip eden bildiğim bir fon yok.

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    s&p500 fonu olarak görmedim de o 2-3 tane yabancı hisse fonu var herkesin bildiği aft mi afa mı onlardı sanırım. Ben geçen sene baktığımda birisi nasdaq'ı, öbürü s&p500'ü çok yakın takip ediyordu ama içerikleri ve yapılan tradeler fon yöneticisinin kafasına göre yapılıyor tabi. Bu zamana kadar endeksi takip etmeleri bundan sonra da aynı performansı gösterecek demek değil.

Birebir s&p500 ü otomatik takip eden bildiğim bir fon yok.

ytd
    Ben de görmedim de bi bilen vardır diye düşündüm o endeks fonunu istiyorum uzun vadeli.
    Tesekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bizim bistimize kurban olayim.
    Cok buyuk firsatlar var isi bilene tabii.
    Alsat sifir vergi kiyagi dunyanin hic bir yerinde yoktur. Umarim boyle kalir.
    Temettude %40 lik en yuksek dilime girilse bile yarisi vergiden muaf oldugundan efektif vergi = %20
    Bu da ortalama 13 ay sonra hem de 2 taksitte.
    Var mi boyle bi kiyak sizin gitmek icin can attiginiz gavur borsalarinda???
    Hiii?
    Var mi?
    Ama gavurun kazigi datli gelir hep

Syg,
    Gavur kazığı tatlı çünkü adamlar görece daha dürüst.

Millet buradaki pislikten yolsuzluktan bıktığı için refahı dışarıda arıyor. Kimse keyfinden araştırmıyor bu işleri

200 f/k'lı short yasağı olan hisseler var burada ne dönüyor kimse bilmiyor. Gavuristanda var mı böyle aksiyonlar? Bahsettiğim hisseyi o fiyatlardan alanlar short yasağı kalktığı gün ne hale gelecekler kimse düşünüyor mu?

Yoksa bist şu vergi yasalarına bakınca dünyada rakipsiz. Benim de portöfyün çoğunu bist hisseleri oluşturacak gibi duruyor ama işte burası Türkiye... Her gün diken üstündeyiz.

ytd

4. Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Gavur kazığı tatlı çünkü adamlar görece daha dürüst.

Millet buradaki pislikten yolsuzluktan bıktığı için refahı dışarıda arıyor. Kimse keyfinden araştırmıyor bu işleri

200 f/k'lı short yasağı olan hisseler var burada ne dönüyor kimse bilmiyor. Gavuristanda var mı böyle aksiyonlar? Bahsettiğim hisseyi o fiyatlardan alanlar short yasağı kalktığı gün ne hale gelecekler kimse düşünüyor mu?

Yoksa bist şu vergi yasalarına bakınca dünyada rakipsiz. Benim de portöfyün çoğunu bist hisseleri oluşturacak gibi duruyor ama işte burası Türkiye... Her gün diken üstündeyiz.

ytd
    Vergi optimizasyonu için yurtiçi hisse şart. Bende ford var. Uzun vade için hepsine baktım başka bulamadım.
    Gavurların güzel tarafı ülke riskini dağıtmak. Hele dalgalı deniz zamanında alıyorsan ballı lokma.

YTD değildir.

5. Gerek USAda gerek UKde temettü verimi yüksek olmasına ragmen ödediği temettüyü çok güzel arttıran ve düzenli ödeyen onlarca şirket var. Ödeme sıklıgı, artışı, düzenli olması, yatırımcıyı düşünmeleri…uzar gider. O yüzden vergiye ragmen her türlü biste tercih ederim

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şirket kuracağına , kur bir vakıf. o alsın hisseleri. hem vakıf işi hayırlı iş. adı üstünde vakıf.

ayriyetten offshore'un da offshore'u var. Akıllı para bir yolunu bulur.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Bu hafta ibkr para yolladım 5000$. İbkr yönetimi benden hesap özeti, maaş bodrosu ve paranın kaynağını göstermemi isteyen bir mail attı. Daha önce böyle bir süreç yaşamamıştım. Acaba ülkenin gri listede olmasından ötürü mü bu tarz ek bilgi istendi. Tecrübeli yatırımcı varsa bilgi verebilir mi ?

8. Sağda solda çıkan haberleri sadece biz okumuyoruz, onlar da okuyordur.Ülkede kaynağı belli olmayan bir para var, gri listede olmamızın sebebi ve ülke ekonomisini ayakta tutan para bu. İstedikleri belgeleri sağlarsanız sıkıntı kalmayacaktır.

Sayfa 600/693 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •