Organize işler filmindeki gibi))) Para nerde oğlum adamda,peki araba nerde..Onu şeetçez işte abi.
))))
Organize işler filmindeki gibi))) Para nerde oğlum adamda,peki araba nerde..Onu şeetçez işte abi.
))))
Şu ana kadar TÜPÇÜ medyanın asparagas gazıyla Dolarda 5.24 ün üzeri yok demeyi başarmaya çalışıyorlar . Lakin YALANCININ MUMU YATSIYA kadar yanar derler eğer yalan dolan ile işi kotarmaya çalışıyorlarsa görürler sonra ne olur, Dolar akıllarını alır bu çakalların.
İsteyen denesin en büyük firmalara gidin tamam ben evi beğendim alacağım param da peşin deyin.Tapuya ne zaman gideceğiz diye sorun.İnşaattan tapu olmaz diyecekler.O zaman bana üzerinde rehin ipotek falan olmayan bir arsa tapusu verin projenin olduğu arsada payım olsun deyin.Özellikle arsa sahibinin tapusunu isteyin veya arsa sahibi size ilerde bu tapu için ilerde tapu iptali davası açmayacağına dair bir yazı versin.Bakın bir daha sizi rahatsız edecekler mi.Konu kapanır gider)))))))
Dolar 5.40 olacak diye 6931 kupeli koca danayı aldık. 5.20 altına inerse gidip danayı değiştireceğim
AB, Fransa, İngiltere ve Almanya'dan İran`a yaptırım konusunda ortak açıklama yaptı.
``Avrupalı firmaları koruma konusunda kararlıyız.`` ifadesine yer verildi. Yaptırımlardan etkilenebilecek AB menşeli şirketleri koruma amacıyla güncellenmiş AB ``Engelleme Mevzuatı``nın yarından itibaren devreye sokulacağı vurgulandı. 06 Ağustos 2018 - 13:18
http://www.borsagundem.com/haber/avr...lamasi/1332613
Birlikten kuvvet doğarmış AVRUPALI firmaları AB koruyacakmış peki TÜRK firmaları kim koruyacak ? Hadi bakalım gidip İSLAM birliğinden bu konuda bir destek alalım olmamı ! Dolarda yükseliş kaçınılmaz , keşke ELİN Dolarlarını alıp YANDAŞ betonculara gömmeseydik şimdi bizle bu kadar uğraşamazlardı. Dolarları kim yediyse hesabı da onlar ödeyecek umutabi den tek CENT işlemez.
Yer İmleri