Sayfa 605/937 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Serhat Özer in ilk davanın red inin gerekcesini bilen varmı. O karar a göre tekrar dava actı sanırım

2. İlgide kayıtlı açıklamamızla Serhat Özer vekili tarafından Bankamız aleyhine, 1991 tarihli Olağanüstü Genel Kurulumuzda alınan, kurucu hisselere ödenen temettülere ilişkin esas sözleşme değişikliği kararının ve ilgili esas sözleşme değişikliğinin iptal edilmesinin yanı sıra bunların batıl ve butlan tespitinin yapılması, ayrıca 2020'de yapılan Genel Kurul'da temettü dağıtılmamasına ilişkin alınan kararın iptali talebiyle dava açıldığı duyurulmuştu.
    Mahkemece, 15.04.2021 tarihinde görülen duruşmada; 1991 tarihli esas sözleşme değişikliğinin butlanı talebinin esastan reddine, 31.03.2020 tarihli Genel Kurul Kararının iptali talebinin ise usulden reddine, istinaf kanun yolu açık olarak, karar verilmiştir.

3. Mkyk üyesi tweet atan kişi bişeyler yazıyorlar çiziyorlar icraat ?

4. yalnız iş a tr sahiplerini tebrik ediyorum. ayrıca iş kur sahipleri de iş a tr sahipleri kadar olamasa da safları sıkı tutuyor. ama söz iş b tr ye gelirse işte küçük düşünen küçük yatırımcı her şeyi mahvedebiliyor.

5. İşkur, İşA yatırıcımlarının hedefleri büyük belli.

7 binlerde iken bu hisseyi alanlara parayı çöpe atın daha iyi diyorlardı. Ama hisselerin şimdiki değerleri belli.

Kimsenin yüzüne bakmadığı zamanlarda bu hisseyi alabilecek cesareti olan, değerinin ne olması gerektiğine dair vizyonu olan, iş bankası gibi köklü bir bankanın kurucu hissesine, İşA gibi üst sınıf bir hisseye sahip olan yatırımcının hedefleri de elbette yüksek olacaktır.

O yüzden İşkur, İşA yatırımcısını ben uzun vadeli yatırımcı olarak görüyorum. Zaten bu saate kadar hala satmadılarsa da bu paraya ihtiyaçları olmadıklarını da söyleyebilirim. Düşünceleri belli. Elbette bir gün ellerindeki hisseler gerçek değerlerine gelecek.

Çünkü bu kişiler kişiler koskoca İş Bankasının imtiyazlı ortakları ve kurucuları. Bu Türkiye de pek anlaşılmıyor ama yabancı bir ortağınızla konuşuken bunu dile getirdiğinizde o gözlerdeki vuuuu bakışı bile prestijinize prestij katıyor.

O yüzden beklemeye devam. Ha olmazsa mirasa kalır. Ama görünen köy klavuz istemez. İş bankası ilk adım olarak camları ayırarak olmaz denilenlerden bir tanesini yaptı. Sıra finansallara geldi. Onlarda biliyor ki İşKur, İşA , İşB sırtlarında bir kambur. Bu durumu düzeltmeleri gerektiğinin farkındalar.

Şimdiye kadar hiç bir işini yarım bırakmayan Cumhurbaşkanımızda bu işi bırakacak gibi durmuyor.

Açılar davalar ise İş bankansının daha çok başının ağrıyacağını gösteriyor

O yüzden beklemeye devam. Derinden ve sessizce...

6.  Alıntı Originally Posted by marabadan Yazıyı Oku
    İşkur, İşA yatırıcımlarının hedefleri büyük belli.

7 binlerde iken bu hisseyi alanlara parayı çöpe atın daha iyi diyorlardı. Ama hisselerin şimdiki değerleri belli.

Kimsenin yüzüne bakmadığı zamanlarda bu hisseyi alabilecek cesareti olan, değerinin ne olması gerektiğine dair vizyonu olan, iş bankası gibi köklü bir bankanın kurucu hissesine, İşA gibi üst sınıf bir hisseye sahip olan yatırımcının hedefleri de elbette yüksek olacaktır.

O yüzden İşkur, İşA yatırımcısını ben uzun vadeli yatırımcı olarak görüyorum. Zaten bu saate kadar hala satmadılarsa da bu paraya ihtiyaçları olmadıklarını da söyleyebilirim. Düşünceleri belli. Elbette bir gün ellerindeki hisseler gerçek değerlerine gelecek.

Çünkü bu kişiler kişiler koskoca İş Bankasının imtiyazlı ortakları ve kurucuları. Bu Türkiye de pek anlaşılmıyor ama yabancı bir ortağınızla konuşuken bunu dile getirdiğinizde o gözlerdeki vuuuu bakışı bile prestijinize prestij katıyor.

O yüzden beklemeye devam. Ha olmazsa mirasa kalır. Ama görünen köy klavuz istemez. İş bankası ilk adım olarak camları ayırarak olmaz denilenlerden bir tanesini yaptı. Sıra finansallara geldi. Onlarda biliyor ki İşKur, İşA , İşB sırtlarında bir kambur. Bu durumu düzeltmeleri gerektiğinin farkındalar.

Şimdiye kadar hiç bir işini yarım bırakmayan Cumhurbaşkanımızda bu işi bırakacak gibi durmuyor.

Açılar davalar ise İş bankansının daha çok başının ağrıyacağını gösteriyor

O yüzden beklemeye devam. Derinden ve sessizce...
    3 vakte kadar😊

7. Vay be yine durdu kaldı

Sayfa 605/937 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •