Sayfa 606/940 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Tek fıat uygulaması ne demek oluyor

2. Cümleten hayırlı sabahlar.ostımı yaylayla değiştirdim.endek yukarda 1333 üzeri kalıcı olursa rahatlarız yoksa yatayda al- satlara devam stopum 1312

3.  Alıntı Originally Posted by Ottoman1907 Yazıyı Oku
    Tek fıat uygulaması ne demek oluyor
    Tek fiyat yöntemi, belirli bir zaman dilimi boyunca emirlerin eşleştirme yapılmaksızın Sisteme kabul edilip, bu süre sonunda en yüksek miktarda işlemin gerçekleşmesini sağlayan fiyat seviyesinin hesaplandığı, tüm işlemlerin bu fiyat seviyesinden gerçekleştiği işlem yöntemidir.

Arada google amcayı ziyaret ediniz. Fayda sağlar. Kolay gelsin. Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Tek fiyat yöntemi, belirli bir zaman dilimi boyunca emirlerin eşleştirme yapılmaksızın Sisteme kabul edilip, bu süre sonunda en yüksek miktarda işlemin gerçekleşmesini sağlayan fiyat seviyesinin hesaplandığı, tüm işlemlerin bu fiyat seviyesinden gerçekleştiği işlem yöntemidir.

Bılgı ıcın tskler.Google amcayı zıyaret ettım ama pek anlamadım.Pardon
    Ne gıbı etkı yaratacagını merak ettım sadece bu uygulamada

5. Fahrettin Koca: Aralık ayında risk gruplarına ücretsiz aşı yapmaya başlıyoruz

"Kendi aşımızı da nisan ayında kullanıma sokmuş olmayı planlıyoruz."
    İyi haber.
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku

Mesala bazı kısıler brut takası sevmez ben uzun vadelı aldıgım ıcın brut takası sevıyorum.Boylece al sat olayı azalıyor.Buda benım hedeflerıme daha rahat ulasmamı saglıyor.
    Tek fiat uygulamasının ne gıbı etkı yaptıgını bu yuzden merak ettım.Dedıgınız gıbı google amcayı gecenlerde bu konuda zıyaret ettım ADESE de tek fıata dusmustu.Ama dediğim gıbı tam olarak benı aydınlatacak sekılde bılgı olmadıgı cın anlayamadım.Tıpkı sızın yaptıgınız acıklama vardı.
    Bu arada googl amcayı zıyaret et demenız bıraz abes kactı.Eger yalnıs anladıysam bu uslubunuzu sımdıden ozur dılerım

7. Burdakı arkadas bana cok guzel aydınlatıcı bır sekılde acıklama yaptı

https://www.hisse.net/topluluk/showt...46452&page=299
    MERAK EDENLER İÇİN

tek fiyat yöntemi ile işlem görme
    bu yontemde seans icinde surekli olarak islem yapma olanagi olmaz.
    5 farkli emir toplama ve tek fiyat bolumu vardir.
    emir toplama donemlerinde, islem yapilmak istenen fiyat ve adet ile islem emri girilir.
    emir toplama sureci sonunda yaklasik 1 dakikalik bir hesaplama sureci olur. bu hesaplamada bist algoritmasi girilen emirleri degerlendiri ve en cok islemin gerceklesecegi fiyati belirler. algoritma sinirlari icindeki emirlerin tumu ayni fiyattan gecer.
    ornegin emir toplama surecinde siz 5.00'dan arkadasiniz ise 4.90'dan baska bir arkadasiniz ise 4.50'den alis emri girdi. emir toplama sureci sonunda algoritma "tek islem fiyati" olarak 4.72'yi belirlerse 5.00 ve 4.90'a girilen emirlerin ikisi de 4.72'den gecer. 4.50'ye girilen emir ise gerceklesmez.
    girilen emirler, bir sonraki tek fiyat bolumu icinde gerceklesir.
    ornegin 09:35-12:25 arasi girilen tum emirler, 12:30'da gerceklesir ( tabi tek fiyat ile sizin emirde kullandiginiz fiyat eslesirse)

8.  Alıntı Originally Posted by Ottoman1907 Yazıyı Oku
    Mesala bazı kısıler brut takası sevmez ben uzun vadelı aldıgım ıcın brut takası sevıyorum.Boylece al sat olayı azalıyor.Buda benım hedeflerıme daha rahat ulasmamı saglıyor.
    Tek fiat uygulamasının ne gıbı etkı yaptıgını bu yuzden merak ettım.Dedıgınız gıbı google amcayı gecenlerde bu konuda zıyaret ettım ADESE de tek fıata dusmustu.Ama dediğim gıbı tam olarak benı aydınlatacak sekılde bılgı olmadıgı cın anlayamadım.Tıpkı sızın yaptıgınız acıklama vardı.
    Bu arada googl amcayı zıyaret et demenız bıraz abes kactı.Eger yalnıs anladıysam bu uslubunuzu sımdıden ozur dılerım
    SPK tek fiyattan emir toplama yöntemini önceden belirlenen hisselere sürekli olarak uyguluyordu. Son düzenlemeler ile volatilitenin yüksek olduğu hisse senetleri gibi yatırım araçlarına da belirli süreler aralığında tek fiyat yöntemi uygunlanmaya başlandı. Bu uygulamanın amacı hisse senetleri üzerindeki aşırı oynaklıkğı azaltmak ve yatırımcıyı korumaktır.

Yani özetle bu özellik yatırımcıyı koruyan bir özellik. Babalar, filler, büyük parmaklar ne dersen adına bu şahısların hissede aşırı oynak işlem yapmasını engellemek içindir.
    Okuyalım okutalım, bilgi paylaştıkça güzel.
    Saygılar.

Sayfa 606/940 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •