Sayfa 611/1014 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. yeni arz alıp satıyor tum spekler buraya bakan yok henüz yüzüne bakalım ne zamana kadar devam edecek

2. Uber BYD den 100 bin elektrikli araç alacak!

Türkiye de Manisa OSB de tesis yatırımı yapan Çinli otomotiv devi BYD Ubere 100 bin elektrikli araç üretecek.

İşte detaylar

https://sanayigazetesi.com.tr/cinli-...i-arac-alacak/

3. Hisseyi 67 den %20 düşürdüler, yani 2 taban yemiş olduk ama hissede hala yukarı gitme isteği yok

Sabır acıdır demişler, meyvesi tatlı. Biz meyve beklerken patlıcan oturtma yedik oda ayrı konu.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hisseyi 67 den %20 düşürdüler, yani 2 taban yemiş olduk ama hissede hala yukarı gitme isteği yok

Sabır acıdır demişler, meyvesi tatlı. Biz meyve beklerken patlıcan oturtma yedik oda ayrı konu.
    çanağa kulp takma işi umarım erken biter...düzeltmeler öyledir sanki bir daha hiç çıkmayacakmış hissi verir...agresif çıkarken de sanki hiç düzeltme yapmayacakmış hissi veriyor hisseler... beklentiler büyük..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hisseyi 67 den %20 düşürdüler, yani 2 taban yemiş olduk ama hissede hala yukarı gitme isteği yok

satıcılar kim dostum ?? ellerinde daha satacak ne kadar lot kaldı ?? ben derinliğe de takaslara da bakmıyorum...bakarsam algılarım bozulacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. daha alalı 10-15 gun anca oldu ne bu aceleniz henüz piyasa farketmedi bile bunu şöyle taşlar biraz yerine otursun hele...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. bi 100 bin takipçili çakma ustadlar farkına varsın biraz reklam yapsın daha ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satıcılar kim dostum ?? ellerinde daha satacak ne kadar lot kaldı ?? ben derinliğe de takaslara da bakmıyorum...bakarsam algılarım bozulacak...
    Bankof 60 bin ile en iyi alıcı
    Ziraat 28 binle en iyi satıcı

Son günlerde acımasızca satan iş yatırım yok ortada henüz

Sayfa 611/1014 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •