Vergi borcu olan arkadaşlar varsa araçlar bağlanıyormuş. Trafikte bağlıyornuş. Vergi borcunuza bakın öyle trafiğe çıkın.
Vergi borcu olan arkadaşlar varsa araçlar bağlanıyormuş. Trafikte bağlıyornuş. Vergi borcunuza bakın öyle trafiğe çıkın.
Hadi dört değil ondört köşe oldu bu emekliler.
https://www.gazeteoku.com/ekonomi/em...B1na%20gelecek.
Sucuk mes'elesine ayar oluyorum zira ayıptır söylemesi geçen yine punduna getirip cumhuriyet ve apikoğlu aldım evet sucuk ama eski apikoğlu nun yanından geçmiyor...
Çocukken rahmetli babam getirirdi felaket nefis bi şeydi, belki de o zaman eşşekler doğal beslendiğinden eşşek etinden yapılmış sucuğun tadı güzel oluyordu şimdi yok kardeşim,
Kendim sucuk yapmayı düşünüyorum baharatı mısır çarşısından alırım hakiki et ve kuyruk yağı ile nefis olur aslında streçe rulo yapıp buzdolabında dinlendirsen pek çok sucuktan iyi olur gene de bağısağa doldurma işini yapmadım...
Bir bağ evi olsa yakında kesin balı kendim yaparım..
Cumhuriyetin , A101 e verdiği sucuk ile açık kangalı bile farklı inanmayan denesin...
Herkeş sahtekar oldu ülkede adam 1200 tl kilo ile sucuk satıp numara çekiyor hala..
Ahlak bir ortak payda olmaktan çıktı herkes gemisini yürüsün de nasıl yürürse yürüsün derdinde..
.....
Satılmayan bo.Ktan arabalara ÖTV indirimi yapıp Stok eritmece mi yapacaklar.. Hangi arabalara emeklü indirimi olacimiş?.
Arabanın sigortası yoksa, o saniye bağlarlar...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri