Sayfa 616/650 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Aracı kurumların Halkbank için belirlediği hedef fiyat ve tavsiyesi; 14 Kasım 2024 günü 5 kurumdan Halkbank hissesi için hedef fiyat açıklaması geldi.

VAKIF YATIRIM= HEDEF FİYAT= 22,20 TL

ŞEKER YATIRIM= HEDEF FİYAT= 21,44 TL

DENİZ YATIRIM= HEDEF FİYAT= 21,10 TL

YAPI KREDİ YATIRIM= HEDEF FİYAT= 19 TL

AK YATIRIM= HEDEF FİYAT= 18,70 TL

***Hedef fiyatlar Foreks Haber tarafından derlenmiştir.

KAYNAK: https://rotaborsa.com/halkbank-halkb...urum-acikladi/

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Aracı kurumların Halkbank için belirlediği hedef fiyat ve tavsiyesi; 14 Kasım 2024 günü 5 kurumdan Halkbank hissesi için hedef fiyat açıklaması geldi.

VAKIF YATIRIM= HEDEF FİYAT= 22,20 TL

ŞEKER YATIRIM= HEDEF FİYAT= 21,44 TL

DENİZ YATIRIM= HEDEF FİYAT= 21,10 TL

YAPI KREDİ YATIRIM= HEDEF FİYAT= 19 TL

AK YATIRIM= HEDEF FİYAT= 18,70 TL

***Hedef fiyatlar Foreks Haber tarafından derlenmiştir.

KAYNAK: https://rotaborsa.com/halkbank-halkb...urum-acikladi/

@ozannn ben bu kurumların hiç birisini ciddiye almam ki Piyasada ciddiye almaz, BofA ve HSBC gibi yabancı kökenli aracı kurumların hedef fiyatları ciddiye alınır! BofA, HALKB hedef fiyatını 21.50 tl ya yükselttim haberi gönderirse tahta o fiyatlara inan gelir!

Sayın Berkimcans; çok teşekkür ediyorum kıymetli bilgiler için.4-5 yıldır hisse sahibiyim.Bu hissenin önündeki sorun davası diye düşünüyorum.Ne zaman sonuca erer bilmiyorum.Ama 2021-2022 yılları takviminden araştırmamı sana hediye ediyorum.Görüşmek üzere,

Koşul; 2.Temyiz mahkemesinden RED cevabı gelirse şayet ve ABD Anayasa mahkemesine başvurmuş isek;

Eski takvimi (2021-2022) göz önünde bulundurursak , 14 Ocak 2025 tarihinde (20 gün önce olur 30 gün sonra olur bilemiyorum) Anayasa mahkemesi başvurumuzu RED ederse, dosyamız 2019 yılında davanın ilk açıldığı mahkeme olan federal (bölge) mahkemesine gelir.Burada da 2 ihtimal karşımıza çıkıyor. 1-Ya verilecek kararı bekleyeceğiz 2- Ya da ANLAŞMA-UZLAŞMA. Anayasa mahkemesi başvurumuzu KABUL ederse bekleme süremiz uzuyor.

Temennim-dileğim 2.Temyiz mahkemesine yaptığımız yeni başvurudan olumlu haber veya haberlerin bir an önce gelmesidir.

Bunlar,tahmindir-olasılıktır.Hukukçu değiliz-kesinlik bildirmez.

Son düzenleme : ozannn; 14-11-2024 saat: 13:19.

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın Berkimcans; çok teşekkür ediyorum kıymetli bilgiler için.4-5 yıldır hisse sahibiyim.Bu hissenin önündeki sorun davası diye düşünüyorum.Ne zaman sonuca erer bilmiyorum.Ama 2021-2022 yılları takviminden araştırmamı sana hediye ediyorum.Görüşmek üzere,

Koşul; 2.Temyiz mahkemesinden RED cevabı gelirse şayet ve ABD Anayasa mahkemesine başvurmuş isek;

Eski takvimi (2021-2022) göz önünde bulundurursak , 14 Ocak 2025 tarihinde (20 gün önce olur 30 gün sonra olur bilemiyorum) Anayasa mahkemesi başvurumuzu RED ederse, dosyamız 2019 yılında davanın ilk açıldığı mahkeme olan federal (bölge) mahkemesine gelir.Burada da 2 ihtimal karşımıza çıkıyor. 1-Ya verilecek kararı bekleyeceğiz 2- Ya da ANLAŞMA-UZLAŞMA. Anayasa mahkemesi başvurumuzu KABUL ederse bekleme süremiz uzuyor.

Temennim-dileğim 2.Temyiz mahkemesine yaptığımız yeni başvurudan olumlu haber veya haberlerin bir an önce gelmesidir.

Çok teşekkür ediyorum, bende HALKB yok, umarım kazanırsın!

5. ben yaklaşık 3 yıldır halkbank taşımıyorum. ancak son 8 aydır ortalama günlük işlem hacmi 50miyon lottur. yani yaklaşık 12 günde piyasadaki tüm lotlar el degişiyor demektir. ben radarıma aldım hisseyi. bakalım

Koşul; 2.Temyiz mahkemesinden RED cevabı gelirse şayet (bu itirazdan ikinci kez sonuç çıkmaz diye tahmin ediyorum çünkü 2.Temyiz mahkemesi zaten birinci itirazı reddeden mahkeme idi) ve ABD Anayasa mahkemesine başvurmuş isek;

Eski takvimi (2021-2022) göz önünde bulundurursak , 14 Ocak 2025 tarihinde (20 gün önce olur 30 gün sonra olur bilemiyorum) Anayasa mahkemesi başvurumuzu RED ederse, dosyamız 2019 yılında davanın ilk açıldığı mahkeme olan federal (bölge) mahkemesine gelir.Burada da 2 ihtimal karşımıza çıkıyor.1-Ya verilecek kararı bekleyeceğiz 2- Ya da ANLAŞMA-UZLAŞMA.
    Anayasa mahkemesi 2.KEZ başvurumuzu KABUL ederse bekleme süremiz uzuyor.. (Abd Anayasa Mahkemesine yıllık 7000-8000 başvuru yapılmaktadır. Bu başvurulardan yaklaşık seksen tanesi duruşmalı olarak incelenmektedir. Oldukça küçük bir ihtimaldir-olasılıktır. Kaldı ki; daha önce dosyamızı 1 kez kabul eden Anayasa mahkemesi 2.kez kabul EDER Mİ?)

SORU; 2.Temyiz mahkemesinden oldu ki RED kararı gelirse, Anayasa mahkemesi ile ANLAŞMA-UZLAŞMA ihtmali olmadığına göre,şayet anlaşmaya gidilirse ÜST mahkeme olan 2.Temyiz mahkemesi sürecinde mi yoksa ALT mahkeme olan federal (bölge) mahkemesinde mi olabilir? Diğer sorum da; eski takvim sürecine bakılırsa fazla zaman kalmış mı?

Eski takvim sürecini paylaştım. 15 Aralık 2021 tarihinde itiraz dilekçemize 2. Temyiz mahkemesi RED cevabı vermiş. Şimdi 2.kez İTİRAZ dilekçesi verdik ve cevabını bekliyoruz. Hayırlı olur inşallah. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

oo burası körler sağırlar birbirini ağırlar meclisine dönmüş
    biri 21,50 hedef fiyatı verir dava uzmanı gene 20 ocak tarihini vererek algı yapar
    merak etmeyin 20 ocakta sarı kafa devraldığında bir osuruğ..yla davanın üstünü kapatacakmış
    ulen halen dava diyorlar sırf bunun için sizi dava etmeli
    çekin ellerinizi ky nin yakasından davanızda hedef fiyatlarınızda yerin dibine batsın
    ky nin yıllardır mağduriyetine sürünmesine sebep olan yılan hikayesine dönen davadan bizene
    hala davanın düşeceğine yada anlaşma yoluna gidi hissenin tavan tavan gideceğine inanan saftirikler var
    yıllardır bir ders almadınız ya ama bu mendeburun ky ye yaptıklarını burdan haykırmaya ve şakşakçılığını yapanlara cevap vermeye devam edeceğim geçen yıllar en büyük şahidimiz
    bu bankayı bu hale getirenler umarım tüm dünyada rezil olursunuz

Sayfa 616/650 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •