Originally Posted by
mavituz
Duygu sömürüsü yapmayın...
Tuzu kuru falan filan...
Seninki para bizimki odunmu?
49 olduğunu nerede eleştirdim?
Sen nereden çıkardın benim hisselerimi sattığımı?
33 iken de yazdım 40 veya 60, bir lira olsun yine yazarım....
Tesadüfen bu güne geldi yazmam... Sende altından bir dünya anlam çıkardın...
Dürüst bir kazanç için gayret edelim sayın frecell...
Yok borcu odemeyip Areel dolandiralim diye kötü niyetleri güzel göstermeyelim...
Çağrı davası için SPK yı destekleyelim...
Şirketi soyup soğana cevirenlere karşı elimizden geleni yapalım....
Ama şimdi dersiniz ki siz niye yapıyorsunuz...
Yapıyoruz diye sizinle oluşuma katıldım... Ama yarı kolda kaldık...
Neyse frecell sana laf yetiştiremem...
Senin kalemin güçlü....
Bakalım şafak vakti ne gösterecek...
Hocam 4-5 yildir mucadele ettik hala ederiz. Sadece simdilik ara verdik. Niyetleri gorelim diye...
Duygu somurusune gelince somuru degil gercekler. Kac kervanci yatirimciyla gorustunuz bilmiyorum ama ben cok kisiyle gorustum. Hikayeleri biliyorum.
Spk ya bizim destek vermemize gerek yok hocam. Spk ust kuruldur. Avukatlari ve hukukculari mevcuttur. Idare, bolge idare, danistay ve temyizi spk kazandi.
Karar duzeltmeden dondu. Sonra ilk mahkemede bu karara uydu. Mahkeme kararini verdi spk yi cagri icin nasil destekleyecegiz bunu cozemedim.
Diger soylediginiz sahtekarliklarla ilgili neler yaptigimizi, davalari, dilekceleri, suc duyurularini, basin yayini, sikayetleri zaten biliyorsunuz...
Eeee simdi de grupca boyle bir karar aldik cunku digerleri surec icin cok uzun surecek olaylar...
Bakin ss nin iranli olayi ile ilgili spk nin suc duyurusu bile yeni sonuclanmis 5 sene sonra
Ben 4 senedir buradayim degil bir 4 sene 2 sene hatta 1 sene bile artik beklemek istemiyorum.
Yazarkende hep suna dikkat cekiyorum. Bu sirket normal sartlarda camura bulanmis altindir. Tek sorunu yonetimdir. Sozde yeni yonetim geldi niyetleri onemli. Su ana kadar yapmasi gerekenlerin %1 ini yapmalari bile etkisini gosterdi.
Onun icin sozde yeni yonetimin niyetini takip ediyoruz... Yok eski aliskanliklar devam ederse bizde mucadeleye devam ederiz.
Ama artik ins herkes gonlundeki fiyattan bu hisseden ayrilsin...
Gecen de yazdim artik yatirim yapacagim hisselerde sahiplerini iyi arastiracagim diye...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri