Sayfa 617/999 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop LVII

1. Kolayı 4 Euro'ya satan ahali zannediyir ki Euro roket emme bı numara yok fiyatlamayi önden vurup nasılsa o dehere gelir diyor 2.5 Euro 140 TL fiyatlamasi olmadı.

E boyle önden yüklemeli fiyat belirleyen ahali epik pahalı kaldı ve iş yabma şansı yok e bir umut belki gelir dedi emme yeni hükümet aman vermedi.

Adios

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    aslında benzer haber öğlenj saat 14 00 da paylaştım.....bunlar hep mal çıkmak için numaralar......
    Bu haber zaten ilk biz imladıgımızda fiyatlamdı, etki etmez, şort devam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Birde şu enflasyon komedisi

Dayı gözlerden ışık fırlatirken TV de ekranda dolar bir rakam yazıyor idi kuyumcuda epik olarak başka rakam vardı.

Sanki bu gazetecileri okuyanlar hayal okuyor gibi. Tamam enflasyon düşüktü rakamlar ama rakamlar öyle değildi biraz gerçekleri yazalım.

Döviz interbank da başka serbest piyasada başka kkm kuru 19 iken kur 25 de idi mesela.

Efendim öyle değil esas eyle deyil dayı bakıyorum gazeteciler tayfalar hep yanlış yazıyor bilmeyen biri okusa sanki yeni hükümet gelince enflasyon olmuş sanacak.

Ahahhaha gerçekten çok ilginç epik dayı

Yeni hükümetten önce büfe sigara saklıyor yok diyordu satmıyorum diyordu sen nr anlatiyorsun gazeteci kardeşim. Araba bulmak mümkün değildi niye cinki fiyatlar gerçek değildi listeden kimse işlem yapmıyor idi.

İnterbank kurundan kimse araba satmadi listeden ek para istedi. Ki o da araya adam sokarsan

Sen ne anlatıyor dayı.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu haber zaten ilk biz imladıgımızda fiyatlamdı, etki etmez, şort devam
    akşam seansın dipten iyi alıp kapadılar....bakalım tepki nereye kadar olur.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    öz sermaye (bölü) kar.= 1/4.. 1=1 iyi
    120m sermaye için 30m kar kısaca vasat
    öz.ser=kar eşitlendiği gün almak akıllıca
    Ben şişeden bahsediyorsun sandım
    Sen öz sermaye 120m deyince yamuldum 😂

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    akşam seansın dipten iyi alıp kapadılar....bakalım tepki nereye kadar olur.....
    Acilis belki iyi olabilir de kapanışta veya gün içinde 11.200 lere değeceğini düşünüyorum. Ytd

7. Şuan sözcü TV de şimşek geldi enflasyon arttı tartışılıyor.

Epik
    Abi.

Epik
    ...

Ekranda 18 yazarken dolarda home.ofis otocular hurda arabaları dolar 50 gibin fiyatliyordu.. hele döküntü ev sahipleri kuru 100 den alıp normal değere gelir deyip uyduruk ömrünü tamamlamis evlere deli rakamlar tslafuz etti.

Abi şuan insan gibi alisvetis yapabiliyoruz kur ekranda yazan rakam hatta daha altına iniyor serbest piyasada..

Bu söylemler.yanlis işlerine gelmiyor gerçekler

Mehmet abiyi tebrik ederim.

Adios Esen kalın Grande Supercycle

Sayfa 617/999 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •