Sayfa 618/1003 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Sarı gacı için 1.925’in altı zor dedik, 1.915 oldu. Dağ havası almaya devam ediyor.
    Ama güzel alım fırsatı verdi.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bu başlığa yaz sezonu için son yazımdır. Bazı iyi niyetli insanlar hatırına yazayım istedim. Yoksa çoğu çakal sürüsü.

Türkiye üzerine detaylı hesapları olanlar ülkede yeterli ve etkili bir yer edinene kadar döviz fiyatını kimse bilemez. Değerli dövizi gören malını satar, arkasından bakar. Tarlalar kişilerden tek tek toplanır kocaman şirket çiftliği olur. Evler şirketlerce kiralanır derken filistinliler gibi Türkiye vatandaşı olarak sadece kimliğimiz elimizde kalır.

Kısacası toprağını, fabrikasını , işyerini, kızını yabancıya vermeyeceksin. Yabancının kızını da almayacaksın. Sonuçta herkes kendi tercihini yapar ama ceremesini hep beraber çekeriz.
    Gerçekten sen insanı dinden imandan çıartırsın. Tam bir şeytansın. Benim yazımda sana direkt bir şey olmadığı halde neren acıdı çok merak ettim. Devletten maaş alan ama 7/24 hisse nette tüm başlıklarda her bokolog olarak görev yapan tek varlıksın .

ALLAH şifa versin. Senin pisliklerini deşifre ettiğimden olacak çok acı çekiyorsun. Ama kalmadı çok yakında acıların dinecektir. Bugün merdana ilaç verdiler. Senin ilaç için sipariş vermeleri lazım.
    İşi gücü bırakmış milletin niciyle sikiyle uğraşıp duruyor kocaman adam yahu. 31 - 69 yetmedi. Bu tipler yetersizliğini orada burada sergilemekten utanmazlar. Boyu kadar kızı var , insan utanır. Anlamadığı bir şey de yoktur sorsan. gerçekten tımarhane gibi....

Test ettim onayladım her zamanki gibi söylediğinizi yuttunuz.
    Son yazınız değilmiş. Üzerine 2 yazı daha yazdınız.
    Daha öncede ressam nikiyle s.kiyle
    Bi daha bu forumda yazarsam edremit pazarında ne kadar adam varsa kaz dağlarına kaldırıp öpsünler beni demiştin.
    Onuda unuttun yeni nikinle s.kinle geri döndün.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sarı gacı için 1.925’in altı zor dedik, 1.915 oldu. Dağ havası almaya devam ediyor.
    Onsla ne işiniz var gramq bakın
    bir halt olacağı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Onsla ne işiniz var gramq bakın
    Maaşımı dolarla alıyorum deermişim ortamı gerermişim . [emoji3]
    Kur artışından dolayı olan kazanç cepte zaten, hem nalına hem mıhına vuralım diyoruz. [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    1820'ye inmeden dokunmam yoksa kendi kendine eğlensin..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Test ettim onayladım her zamanki gibi söylediğinizi yuttunuz.
    Son yazınız değilmiş. Üzerine 2 yazı daha yazdınız.
    Daha öncede ressam nikiyle s.kiyle
    Bi daha bu forumda yazarsam edremit pazarında ne kadar adam varsa kaz dağlarına kaldırıp öpsünler beni demiştin.
    Onuda unuttun yeni nikinle s.kinle geri döndün.
    Adam pust oldumu boyle dönüpduru.

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    2.5 litrelik Coca Cola, Temmuz ayından itibaren 40 TL’ye satılacak.
    Biz hep 1.25lt alıyoruz şimdilik 16 lira

8. Bilal Erdoğan in adının geçtiği yolsuzluk şikayetini aktaran Reuters ın haberine erişim engeli

Reuters ın AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın oğlu Bilal Erdoğan'ın adının geçtiği yolsuzluk şikayeti üzerine İsveçli ve ABD li savcıların iddiaları araştırmaya başladığını aktardığı özel dosya haberine erişim engeli geldi. İktidardan birçok isim söz konusu habere tepki göstermişti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Sayfa 618/1003 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •