Sayfa 620/1032 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    KLNMA'nın ana hissedarı %99.08 hisse payı ile Hazinedir. Hisse fiyatı 42 tl ye çıkmışken Hazinenin bu fiyatlardan hisse arzı yapmasında büyük yarar var kendi açısından, böyle yaparak mevcut çarpıklığı kendi avantajına çevirebilir. Halka açıklık oranını ilk etapta %0.92'den %25'e çıkartıp tedavüle çıkan hisseleri açık piyasada tahtada boşaltsınlar, tabii tahta göçer bu satışlarla ama 42 den öyle 4 tl ye langırt diye de inmez. Ortalama 10 tl den satsalar bile müthiş kârlı bir iş olurdu. Mevcut konjonktürde bir kaç tl ancak edecek bir hisseyi 42 tl ye pompalayanlara bravo demek düşer bize.
    ben de tam bu dediğinizi bekliyorum zaten. Kimileri bedelsiz vb. diyor. Ben halka arz bekliyorum. 70-100 TL aralığına geldiğinde hisseyi 50 TL'ye arz ettiklerini düşünün. 500 milyon hissenin 100 milyonu arz edilse 5 milyar TL gelir elde edilir. % 20'si açık olur.

Bedelsizden daha mantıklı.

Usd bazlı hemen hemen tüm bankalar dipte toplanmış vaziyetteler, 2008 gibi...
    Kırmızı banka endeksi, mavi halk, yeşil garan, mor yapı...
    Eh artık start verilsin ve koşu başlasın...
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

Usd bazlı hemen hemen tüm bankalar dipte toplanmış vaziyetteler, 2008 gibi...
    Kırmızı banka endeksi, mavi halk, yeşil garan, mor yapı...
    Eh artık start verilsin ve koşu başlasın...
    Sagol grafik icin. 2008'in de altindayiz demek. Halk'in oteki bankalardan fiyatlama olarak pek bir avantaji da yok su durumda.

4. bir finans hocasininda ifade ettigi gibi enflasyonla topyekun mucadele plani supriz enflasyon rakami sonucu alal acele sadece teknik bir toparlanmayi amaclayan bir program olmus...

7000bin farkli urunun icinde enflasyon degerleme de kullanilan 50 ürün üzerinde 2 ay sureli %10 indirim plani belliki yil sonu enflasyonunun onune set cekerek berat beyin yabancilara ilk sunumdaki sayisal verilere ulasma cabasi gibi goruluyor...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Yarim yamalak seylerin kimseye faydasi yok.

Bugun ve yarinimiz var. Bakalim nasil cevirecekler durumu babalar.

Bugun Pala:

(MedwiG'den)

7. Su papaz bence cikmayacak ama olur ki bi mucize olur cikarsa kagidin 13-14 aydir suren Fatmagul sureci bitmis olabilir.. Gecen Hurriyetten Cansu Camlibel (pek itibar etmesem de ona) Halkank ve OFAC in anlasmaya yakin oldugunu ve sembolik bir ceza geleceginden bahsediyordu - bu da cok gecikmeden gelirse isler yoluna girer...

Fair valuesu zaten 10.50 ler civari olan bu kagidin hareketlenmesi icin buralari kucuk yatirimci dokerek mali toplayarak gecmeleri gerekir..

Surec 13-14 aydan cok daha fazlaydi ve cok iyi bir avantajdi bu. Bankalar cokmeseydi isimize yarayacakti.

Sayfa 620/1032 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •