Amma ugursuz sayiymis be. Git gel git gel.
![]()
Son senaryom şudur (bugüne kadar hiç tutturamadığımı belirteyim). Cuma piyasa kapandıktan sonra karar açıklanır tutukluluğun devamına... forexte yüklü usdtry buy açılır. ABD piyasalar kapanmadan önce pozisyon sell olarak değiştirilir. Cumartesi sabah AYM kararı bozar. Üst mahkeme papazı bırakmış olur. Piyasalar kapalı iken mevzu biter, forexte paranın altında kalınır. Pazartesi de piyasalar coşar...
9 aydan sonra 2. defa artiya gectim. 6.789 . Darisi sizin basiniza.
Yine bir dakika bile durmadi.
![]()
arkadaşlarım çok önemli olduğunu düşündüğüm bir konuyu paylaşmak isterim.
hisse son gelişmelerden sonra artık diğer banka hisselerine göre iskonto içermiyor.vakıf,yapı ve işbank grafik ve bilançolarına bakın çok açık bir şekilde görünüyor.( bu abd olayı ilk çıktığında çok açık bir negatif ayrışma vardı ama son gelişmeler ve fiyatlamalardan sonra bu iskonto kayboldu)
ikincisi ise rahibin bırakılması cezayı durduramaz sadece hafifletir( aslında abd'nin derdi rahip falan değil hepiniz biliyorsunuz bu sebeple etkisi hiç olmayabilir) çünkü hakan atila hüküm giydi ve suç kesinleşti.abd ticaret yasalarına göre bu ciddi bir ceza ile sonuçlanacak(benzer olaylarda kesilen cezalar 2-6 milyar dolar civarında)
bunu kötü bir fiyatlama esnasında yazmıyorum aksine primli iken yazıyorum çünkü testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur.lütfen dikkat diyorum...saygılarımla...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yav sn. acm, sen yeni uyandin belki ama onlar 5 senedir fiyatlaniyor zaten. Ayni sey sonsuza kadar fiyatlanmaz ki. Papazin gitmesi ABD ile isler duzeliyor anlamina geleceginden butun bankalara alim getirir.
Papazin gittigi gun x'si var. Sonra devami da var OFAC'a kadar. Papaz gitmese x yiyecek. Hissede olanlar bunlarin farkinda.
Baska farkinda oldugumuz birsey daha var. Adamlar alakali alakasiz her seyi kullaniyorlar bir sekilde atraksiyon yapmak icin.
Son düzenleme : 666; 10-10-2018 saat: 13:48. Sebep: Insanlari yaniltmayalim, rakamlari cikardim
Tüm senaryo hesap ve yorumlara bir hatırlatma da bizden olsun ;
Neticesinde siyasi bir figür de olan rejo'nun cepler delik, olup olanı bulabildiğini de seçim sandık
ikbal hikayelerine pe$ ke$ yeti$tirebilmekle me$gul uzun yıllar boyu..
Şimdi bunun etrafında güçlü de bir anti-rejo oluşumu malum her cenahta..
Bu durum maalesef ama doğal olarak her tür anti-HalkBank ortamları da yaratmakta..
Hiç öyle hafife alınası gelişmeler değil bu durumlar..
Bknz. graf.
Yeni uyandin demisim de.. sen ne zamandir yaziyordun bunlari zaten. Dogrudur, oteki bankalarla bir farki kalmadi artik. Ama 2 milyar dolara Is Bankasimidir? Degildir. Onlar da duzelecek.
10 aydir islem yapiyorum, maliyeti yakaladik tam. Bugun de biraz birakin biz sevinelim.
Yer İmleri