Bu seçimde kesinlikle pislik var.
Biden hadi neyse, yardımcısı kadın bildiğin nefret edilen bir profil, ABD yi bilen / orada yaşayan hiç kimse demokratları bu adaylarla şans tanımazken tarihin en yüksek oyunu posta vasıtasıyla alıp, giden tüm eyaletlerin getirmeleri vs...
Ama bence olay bitti Trump geri gelemez gelirse bile bu hileyi yapan Trump i da öldürür atar, kureselcilerin dünyayı yönetmenleri gerekiyor bunun için her şeyi yapacakları açık. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIDEN yardımcısı, Camela'nın kocası
YAHUDİ DERNEKLERİNİN yönetiminde olan biri...
Ünlü yahudilerden Av..Douglas Emhoff
Museviler boşluk bırakmıyorlar..
Biden'ın seçilmesi için her yol mübahtır..denenmiştir..
İşin içinde YAHUDİ olunca.....sahtekarlık/dolandırıcılık/yalancılık normaldir..
TRUMP reis haklı...
Ama kazanması zor..(Bu saatten sonra. Küresel güçleri devirmesi imkansız.Karar verilmiş bi defa)
JUST kelimesini kullanmış Trump görünüşe göre bazı şeyleri birilerine yapacağına söz vermiş veya ikna etmiş gibi duruyor. Yada ben öyle algıladım. Bu adam geri dönecek bence.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Uzay 1999, Uzay Yolu, Galaktika, Star Wars vs bir sürü film dizi var. Oralarda hep dünya tek elden bir şekilde yönetiliyor, gezegenlerarası federasyon, konfederasyon kavramları ile tabii ki düşman galaksiler vs geçiyor.
Bu işe (globalleşme) engel olanları düşman sayan bir anlayış var, Holywood ve Medya, yeni dönemde ise bilişim bu işin merkezi, bankacılık ve finans işin görünen yüzü. Çin'i engelliyorlar bilişim ve uzay işlerinde. ABD Uzay Kuvvetleri kurdu, uzayda uydu düşürme gibi olaylar da yakında olabilir.
Dün acaba uzaya roket fırlatma mancınık tüp ile veya derin bir kuyudan yakıt hortumları dışarıdan bağlanarak atılabilir mi diye baktım birileri başlamış 30 milyon dolar toplamış. Bazı sorunları giderirlerse mantıklı gibi. Ses hızından 5 kat fazla ilk hıza ulaşabiliyormuş ilk hava hızında, onu da daha sağlam materyal vs ile aşabiliriz demişler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri