Sayfa 622/996 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ikisi de palavracının tekidir, hatta jim geçmişte bir kaç kere dolar için
    tarih vererek (d-day) çöküs günü ilan etmiştir, tabii hepsi palavra çıkmıştır

http://www.kenn.com/the_blog/?p=9385
    BIDEN Sahtekarlık yapmadı dersin...Bu mantığa göre..!

2. Bu seçimde kesinlikle pislik var.

Biden hadi neyse, yardımcısı kadın bildiğin nefret edilen bir profil, ABD yi bilen / orada yaşayan hiç kimse demokratları bu adaylarla şans tanımazken tarihin en yüksek oyunu posta vasıtasıyla alıp, giden tüm eyaletlerin getirmeleri vs...

Ama bence olay bitti Trump geri gelemez gelirse bile bu hileyi yapan Trump i da öldürür atar, kureselcilerin dünyayı yönetmenleri gerekiyor bunun için her şeyi yapacakları açık.
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Donald J. Trump
    @realDonaldTrump
    WE HAVE JUST BEGUN TO FIGHT!!!

Trump da trolluyor valla çivisi çıktı hahahahha
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu seçimde kesinlikle pislik var.

Biden hadi neyse, yardımcısı kadın bildiğin nefret edilen bir profil, ABD yi bilen / orada yaşayan hiç kimse demokratları bu adaylarla şans tanımazken tarihin en yüksek oyunu posta vasıtasıyla alıp, giden tüm eyaletlerin getirmeleri vs...

Ama bence olay bitti Trump geri gelemez gelirse bile bu hileyi yapan Trump i da öldürür atar, kureselcilerin dünyayı yönetmenleri gerekiyor bunun için her şeyi yapacakları açık.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BIDEN yardımcısı, Camela'nın kocası
    YAHUDİ DERNEKLERİNİN yönetiminde olan biri...
    Ünlü yahudilerden Av..Douglas Emhoff

Museviler boşluk bırakmıyorlar..
    Biden'ın seçilmesi için her yol mübahtır..denenmiştir..

İşin içinde YAHUDİ olunca.....sahtekarlık/dolandırıcılık/yalancılık normaldir..

TRUMP reis haklı...

Ama kazanması zor..(Bu saatten sonra. Küresel güçleri devirmesi imkansız.Karar verilmiş bi defa)

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BIDEN Sahtekarlık yapmadı dersin...Bu mantığa göre..!
    nasıl sonuç çıkarırsın bilemem de, Jim'in saçmalıkları amerikada iyi bilinir..!!
    ramazanı da televizyonlarda izleyenler bilir, tabii ağzın kapalı izleyeceksin yoksa müthiş biri..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    JUST kelimesini kullanmış Trump görünüşe göre bazı şeyleri birilerine yapacağına söz vermiş veya ikna etmiş gibi duruyor. Yada ben öyle algıladım. Bu adam geri dönecek bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Uzay 1999, Uzay Yolu, Galaktika, Star Wars vs bir sürü film dizi var. Oralarda hep dünya tek elden bir şekilde yönetiliyor, gezegenlerarası federasyon, konfederasyon kavramları ile tabii ki düşman galaksiler vs geçiyor.

Bu işe (globalleşme) engel olanları düşman sayan bir anlayış var, Holywood ve Medya, yeni dönemde ise bilişim bu işin merkezi, bankacılık ve finans işin görünen yüzü. Çin'i engelliyorlar bilişim ve uzay işlerinde. ABD Uzay Kuvvetleri kurdu, uzayda uydu düşürme gibi olaylar da yakında olabilir.

Dün acaba uzaya roket fırlatma mancınık tüp ile veya derin bir kuyudan yakıt hortumları dışarıdan bağlanarak atılabilir mi diye baktım birileri başlamış 30 milyon dolar toplamış. Bazı sorunları giderirlerse mantıklı gibi. Ses hızından 5 kat fazla ilk hıza ulaşabiliyormuş ilk hava hızında, onu da daha sağlam materyal vs ile aşabiliriz demişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    nasıl sonuç çıkarırsın bilemem de, Jim'in saçmalıkları amerikada iyi bilinir..!!
    ramazanı da televizyonlarda izleyenler bilir, tabii ağzın kapalı izleyeceksin yoksa müthiş biri..
    James Rickards'ın kitabını okudum..
    Her sayfası ayrı güzeldi..
    ALTIN konusunda yıllar önce söyledikleri doğru çıktı...! ciddiye alınır.. Ayrıca

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    JUST kelimesini kullanmış Trump görünüşe göre bazı şeyleri birilerine yapacağına söz vermiş veya ikna etmiş gibi duruyor. Yada ben öyle algıladım. Bu adam geri dönecek bence.
    imzanızla trump olayını açıklamışsınız. entry ve imza uyumsuz oldu.

Sayfa 622/996 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •