Sayfa 626/1043 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    elimde hissesi var ama güven sorunuda var 2.üzeri kalıcı yükseliş yapmalı yoksa yine hüsran bu arada 2.5 senedir ihlgm tutuyorum bilginize ...sabırr sabırr yanii
    ihlas grubuna geçmişten kaynaklı güven sorunu olabilir bunda hemfikirim. yoksa bu haberi öncesinde de en azından belli ölçüde fiyatlaması gerekirdi. Şirketin kasasına sermayesine göre düşük oranda olsa da önemli bir miktarda para gelecek..Gelecek para dürüstce yönetilirse fiyatlama olumlu etkilenir. Ayrıca birçok yatırımcı bu hissede sizin kadar bekleyemezdi bence. Gayet sabırlısınız

Ben de bedelli sermaye artışı odaklı analizle akdeniz yatırım holdingden portföye (akyho)ufak bir miktar alıp izlemeye geçtim.
    Akyho da 41,36 milyon TL olan sermayeye 82,73 milyon tl sermaye ilavesi sonrası sermayesi 124,09 milyon Tl olacak..
    %200 bedelli talebiyle geçen ay SPK ya başvurmuşlardı.. SPK onayına az kaldı..Eğer onaylarsa zaman içersinde çift basamaklara doğru yükseliş beklentim var. Şirketin handikapı güvenlikden çıkıp yeni bir yön ve sektör arayışı içersinde olması. Doğal olarak biraz belirsizlik var yani..bu yüzden de mesela katmerciler gibi henüz ciddi bir çıkış yaşatmadı..ama durumlarını netleştirir yeni haberler gelirse bedelli sonrası için de potansiyeli büyük..incelemenizde fayda olabilir.

2. Çelik hocam, biz de buradayız, izliyoruz, yıllardır, sessizce....

Hisse.net e duhul kaç hatırlamıyorum bile....

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 60 kişi okumaktadır. (5 üye ve 55 ziyaretçi)

celik comak, Asimetrik karbon, dikyoptera, yerli+, İstanblue ZİYARETCİLER NEDEN UZAKTAN İZLER SAHAYA İNMEZ COK MERAK EDİYORUM

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 4.32 destek altına düşmesini beklemiyorum şayet düşerse. 4.25 iğne atar 5 üzerine gider ilk hedef 5.36 civarı Ostim için bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    devam düzeltme hareketi olmalı daha sağlıklı yükselişler olsun
    Eyvallah kardeşim Allah'a emanet ol

5. Hakanbey rahatsız ettim daghl devammı tahmini nereye kadar gider bu

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    4.32 destek altına düşmesini beklemiyorum şayet düşerse. 4.25 iğne atar 5 üzerine gider ilk hedef 5.36 civarı ostim için bol kazançlar
    cumleten hayırlı cumalar.

Hocam forumu okumadan önce ostimin parasıyla aldığım bızım hissesini % 6 karla satarak ostımı 4,31 le alış yaptım. Rabbimden hayırlısını dileyerek yola devam.
    cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum hocam

7. Dün 42 cıvarı bahsettiğim mavi elimde yoktu bir lotla izlemek için almıştım oda % 6 yapmış.İncelemenizde fayda olabilir.ytd.
    MAVİ DÜŞEN DİRENCİ KIRMIŞ ONAY ALMAYA GELİRSE 42,52 İLE 41,80 SEVİYELERİ TAKİP EDİLEBİLİR
    Son düzenleme : esma; 16-10-2020 saat: 11:24.

8. * Rabbim günümüzü,işimizi,rızkımızı ve cumamızı bereketli eylesin İnşaallah.Cumamız mubarek olsun arkadaşlar.

Sayfa 626/1043 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •