alıntı
Aklı olan cenaze işine girer.
Deli sayıda intiharlar, cinnetler, cinayetler olacak..
alıntı
Aklı olan cenaze işine girer.
Deli sayıda intiharlar, cinnetler, cinayetler olacak..
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
15-20 gün önce Dolarda aylık vadeli açan bir arkadaşla sohbet ettik. Dolar o zaman 4.83 idi. Benim para mevduata, aylık 17.75 ile. Arkadaş bana dolar al dedi. Tabii ki 5 tl yı kolay kolay gelebileceğini düşünmüyordum. Lafını hiç dikkate almadım bile.
Bugün bakıyorum eşeklik etmişim. Zaman zaman riski göze almak gerekir. Yoksa sonradan ah, vah çekmeye baslariz
Gerçekten yazık bu ülkeye. Merkez bankası yok. Stk. Lar yok . Sayıştay yok. Maliye yok. Sadece türk parası düşmanı çok. Uyuma merkez .
bist dolar bazında 14.700 gördü....
bu kriz 10.000 görmeden bitmez....
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
kaç gündür bloomda faiz kelimesi adeta yasaklı kelime durumunda tüm uzmanlar faiz artışı çözüm değil kelimesini ezberlemiş eskiden kur bundan daha az fırladığında bloomda artık müdahale gelmeli yorumlarını görürdük buradan mevzuyu çakmıştım ama buna rağmen yinede istediğim seviyeden giremedim
dunde sabahta soyledim somut hicbirsey acıklamayacaklarını hatta ovp den de birsey cıkmayacak ..10 gundur turku cagiriyorum la bilerek yukseltiliyor diye simdi anladınızmı bunu ? ...aslında dolarcılar reise tesekkur borclusunuz paranızı 2 yılda 2 ye katladı![]()
paranın yarısını eylul sonu baglamıstım ,benden bu kadar geri kalan para ile zarar edecegimi bilsemde ,dovız borsa yapacagım ,gunluk mevduatta tutup .%30 dan asagı artık baglanmaz.ytd
Yer İmleri