Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop - XXIV

zaten olayı çakan bir kısım vatandaş çıkmaya başladı, çıkışlar rekor rakamlara ulaşınca akape BES'i mecburi hale getirdi..

hatta komedi ama çıkanı tekrar sokuyorlar 1-2 sene sonra.. böyle komedi bu zihniyet işte..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Yabancı sürekli satiyor onlar neyi fiyatlıyor. Seçenekler
    1-Pandemi çığrından çıktı. İtalya Brezilya dan beter durumda
    2- pandemi sebebiyle kredi geri dönüşleri sıkıntılı üstelik yeniden kredi vermeye zorlanıyorlar
    3-cds sebebiyle yüksek faiz kur riski

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bir trend çiz
    Onu kırarsa başka yükselen çiz.
    Fiyat gider biz gideriz

Sizde ekmek bitmez yemin billah

Kaleminiz kuvvetli bırakın bu borsayı gidin ressam olun daha fazla para kazanırsınız en azından sağlığınızı kaybetmezsiniz

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    zaten olayı çakan bir kısım vatandaş çıkmaya başladı, çıkışlar rekor rakamlara ulaşınca akape BES'i mecburi hale getirdi..

hatta komedi ama çıkanı tekrar sokuyorlar 1-2 sene sonra.. böyle komedi bu zihniyet işte..
    Biz en başında çıktık.
    Belliydi nerelere varacağı
    .
    Bankalar da iyi pazarladı bu işi

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Spor hissesi mesela cikti cikti sonra aniden taban yedi ertesi gun tekrar taban acildi
    O ara hisseyi satma sansi olmuyor dimi
    Tam 18:10 da piyasadan limite emir vereceksin ilk sıralardan satmak istiyorsan.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yabancı sürekli satiyor onlar neyi fiyatlıyor. Seçenekler
    1-Pandemi çığrından çıktı. İtalya Brezilya dan beter durumda
    2- pandemi sebebiyle kredi geri dönüşleri sıkıntılı üstelik yeniden kredi vermeye zorlanıyorlar
    3-cds sebebiyle yüksek faiz kur riski
    Siz yabancı olsaydınız tüm dünya da işlem yapma gücünüz olsaydı bu dönemin Türkiye sine yatırım yaparmıydınız?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bimas spot %2.36 kapatıyor viop %1.16 hay sizin sığlığınıza.

dün, bugün özellikle dolarda 7.50 ve hemen üstü (7.55 , 7.6) call opsiyonları beklemediğim şekilde düştü değerleri.. ay sonuna 20 gün var.. henüz bu kadar düşmesini beklemezdim.. IV (implied volatility) değerleri çok düşük..%9-10 gibi rakamlar.. düşündürücü.. ya 7.50-7.60 aşılmaz görülüyor ya da başka bir numara var.. ben düşük IV'yi gerçekçi bulmuyorum..ona göre poz aldım.. yani inanmıyorum.. eylül ve ekim bence kritik olacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •