zaten olayı çakan bir kısım vatandaş çıkmaya başladı, çıkışlar rekor rakamlara ulaşınca akape BES'i mecburi hale getirdi..
hatta komedi ama çıkanı tekrar sokuyorlar 1-2 sene sonra.. böyle komedi bu zihniyet işte..
zaten olayı çakan bir kısım vatandaş çıkmaya başladı, çıkışlar rekor rakamlara ulaşınca akape BES'i mecburi hale getirdi..
hatta komedi ama çıkanı tekrar sokuyorlar 1-2 sene sonra.. böyle komedi bu zihniyet işte..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yabancı sürekli satiyor onlar neyi fiyatlıyor. Seçenekler
1-Pandemi çığrından çıktı. İtalya Brezilya dan beter durumda
2- pandemi sebebiyle kredi geri dönüşleri sıkıntılı üstelik yeniden kredi vermeye zorlanıyorlar
3-cds sebebiyle yüksek faiz kur riski
Bimas spot %2.36 kapatıyor viop %1.16 hay sizin sığlığınıza.
dün, bugün özellikle dolarda 7.50 ve hemen üstü (7.55 , 7.6) call opsiyonları beklemediğim şekilde düştü değerleri.. ay sonuna 20 gün var.. henüz bu kadar düşmesini beklemezdim.. IV (implied volatility) değerleri çok düşük..%9-10 gibi rakamlar.. düşündürücü.. ya 7.50-7.60 aşılmaz görülüyor ya da başka bir numara var.. ben düşük IV'yi gerçekçi bulmuyorum..ona göre poz aldım.. yani inanmıyorum.. eylül ve ekim bence kritik olacak..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri