Sayfa 63/345 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 497 - 504 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Ayrıca bu kaplar daha Nisan'daki fuarda görüşmelerinin yazıya dökülenleri birer ikişer gönderiyorlar önümüz yaz güzel kaplar güzel bilançolar gelecek en kötü böyle güzel kaplar gelirken güzel bilançolar gelirken ky hisseye hevesliyken güzel yerlere taşıyıp dinlenme aşamasına sokarlar
    Son düzenleme : kilavuz; 24-05-2023 saat: 22:48.
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Kap haberinden sonra bu gün atlayanları dökmeden gitmez bu oturan boğa a...k... nasılsa kap geleceğini onlardan iyi kimse bilmez kap haberine atlayan (oltaya atlayan aptal balıklar gibi) biz göccük yatırımcılarıda düzeltmeden gitmeyecek gibi mutlaka teknik taktik vardır bir bildikleri bir şekilde panikli bir havada punduna getirir defterimizi dürerler kılın tüyün en ince ayrıntısına göre hesabını yapmışlardır köftehorlar.
    Yüzde 30 çıkmış bir hissenin çıkışı kimseyi tatmin etmez..hele hele mal kitleme hiç olamaz..gesan 17 TL den çıkıp 250 lere vardıktan sonra patron ancak o zaman 2.5 milyon lot satmayı düşündü...milyon lotlar ancak çok aşırı pirim yaptıktan sonra piyasaya yedirilebilir...buradan mal çakma lafına açıkçası ben gülerim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bence hiç öyle değil bu kaplar hisseye oynayanlara burun kıvıranlara götürüp getirenlere uyarı atışıydı patron hisse mi madara etmeyin izin vermem niteliğindeydi
    Patronun destek attığını ben de düşünüyorum...bunun örneğini gesanda da çok gördük..en kritik ve en ihtiyaç duyulduğu anda patron güzel kaplar atıyordu...benzer şeyler burada da yaşanıyor...bir çok yönden bebek gesani cwene de görüyorum...bakalım nasip ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Yani 13 günde 80 milyon dolarlık iş anlaşmasını 135 liradan hisse satmak için göndermezler diye düşünüyorum asels 17 milyonluk anlaşma yapmış oraya buraya manşetten geçerlerken bunun 80 milyonluk anlaşması illaki Bi karşılık bulacaktır patron da adam akıllı topluyorsanız toplayın demiş gönderdiği kaplarla
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Geçmişte gesan için de bu çok söylendi ama vakti gelince tıkır tıkır gitti...ikinci bir konu da patron hissesinin çıkmasını istiyor...bu çıkışlar ile taninirligi artıyor,kredibilitesi yükseliyor..yani itibari artıyor...son zamanlarda bu yolu tutmanın çok büyük avantajlarını gördüler...yenilenebilir enerji sektöründe gesan çok güzel örnek oldu patronlara ...gesan ilk arz olduğunda değeri 2 milyar bile değildi..bu gün 20 milyardan fazla degeri oldu..patronlar da milyon lotlar satarak ceplerini doldurdular...yatırımcılar da çok kazandı..

Bence bu örnek ortada durduğu sürece birçok şirket bundan ders çıkaracaktır...patron boşuna scuterlara binip twiteerda reklamını yapmıyor...vardır bir bildigi...
    Aynen anlaşmaları yeni yapıyorlar elbette geçen aylardada yapılanlar vardır bunların hepsi bir süreç istiyor illaki bu açıklamalar geldi diye bizim için yarına bilanço hazırlayıp bu kadar buradan kar ettik diyecek halleri yok bize düşen bu süreçte al at unut yapabiliyorsak bunun gibi şirketlerde bahsettiğiniz gibi meyvelerini toplarız günlük hissi değerlendirmeler yaparsak benim gibi yanılırız,fakat genel itibari ile böyle olmuştur iş anlaşması açıklanır geçici bir hurra atlayışlar yaşanır sonra sakinleşir,twıtter da bir arkadaş kap gelmeden pozisyon aldım diyor düşükten sanırım 129 lardan yada 30 neyse baktım kap geldi bir anda fırladı iyi kar olunca dayanamadım verdim demiş ne ala memleket adamın nasibi varmış hayırlısı olsun ne diyelim daha ne fırsatlar verir piyasa ne fırtınalar yaşanır herkes için hayırlısı olur umarım. ytd.

6. Normal şartlarda eupwr bilançoya göre şahsi düşüncen en az 60 tl ye gelmeli 6 aylık ne gelir bilinmez fakat öyle abartıldığı kadar bir şey yok ben öyle düşünüyorum olmayabilirde aksi yönede götürebilirler fakat olurda geri gelirseler birbirlerini nasıl etkilerler ne olur ne gider nasip olursa izleyip göreceğiz bu yaza gireceğimiz dönemde piyasayı sanırım yine rolantiye alırlar çokta kapılmamak lazım elbette arada sivrilenler çıkabilir genel itibariyle tatil dönemleri sakin geçer ancak 9.cu aydan sonra hareketlenmeler başlıyor fazla hülyaya dalıp kapılmamak lazım.ytd.

7. https://www.youtube.com/watch?v=ih14GRef4mY

cw enerji elektrikli otomobiller için şarj istasyonları kuruyor..yazılımları kendilerine ait...kılavuz dostumuz da bunu dün paylaşmış idi...20 dakikada %80 şarj oranına ulaşabiliyordu...geleceğe yatırım yapmışlar...güzel bir adım..

8. smrtg yine tavan oldu..şu anda onu takip edebilecek tek adayı cwene olarak görünüyor...bu potansiyel var...attığı kaplar çok güzel..hisse hala ucuz ve bakir...hissede toplama artıyor...kısacası olası bir çıkış için şartlar çok uygun...elinde tuttan yatırımcılar da biraz güvense ve panik olup satmazsa ?? bence güzel bir çıkış yapabilir...sabır sabır sabır...

Sayfa 63/345 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •