Sayfa 630/708 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    İkiz kardeşin gelmedi henüz cevap yazmadı sabah öğle akşam şirketi kötüleyip yinede ortaklığa devam eden iki kişi ilginç bir ikili artık sıkıldı insanlar sizden siz dua edin bistin en kibar insanlarının olduğu hissede yazıyor saçmalıyorsunuz bir balt biliyorsanız yazın hergün aynı keşimeleri yazıp ortamı germeyin
    Kibarlıktan çıkana haddini bildirmek boynumuzun borcudur Üstadım. Kibarlıktan başka bir alternatifi yok hiçkimsenin, ''siz de'' dahil. Sizin geçmişte de yaptığınız gerçek dışı yorumlar bu hisse hakkında en azından bana ışık oldu. Birde sizin eküriniz vardı, onda yüz varmış ki daha fazla yazmaya devam etmedi.

İlginçtir ki; sizde alışkanlık oldu, hisse düşüşe başlayınca birilerine salça olup sinirini çıkarmaya çalışmak.

Ayrıca asla şirketi kötülemiyorum. Hali hazırda mevcut durumu ortaya koyan söylemlerim oldu. Hissenin mevcut durumunu, hisseyi kötülemek olarak algılıyorsan bunun sorumlusu ben değilim. Hissenin gösterdiği performans berbat. Ve bil bakalım
    sorumlusu kim değil .

Bizlere sunduğunuz bilgileriniz ve ters indikatör özelliğiniz için sonsuz minnettarım. İyiki varsınız üstadım. Ama rica ediyorum benimle savaşmayın . Lütfen...
    10. köyden yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Kibarlıktan çıkana haddini bildirmek boynumuzun borcudur Üstadım. Kibarlıktan başka bir alternatifi yok hiçkimsenin, ''siz de'' dahil. Sizin geçmişte de yaptığınız gerçek dışı yorumlar bu hisse hakkında en azından bana ışık oldu. Birde sizin eküriniz vardı, onda yüz varmış ki daha fazla yazmaya devam etmedi.

İlginçtir ki; sizde alışkanlık oldu, hisse düşüşe başlayınca birilerine salça olup sinirini çıkarmaya çalışmak.

Ayrıca asla şirketi kötülemiyorum. Hali hazırda mevcut durumu ortaya koyan söylemlerim oldu. Hissenin mevcut durumunu, hisseyi kötülemek olarak algılıyorsan bunun sorumlusu ben değilim. Hissenin gösterdiği performans berbat. Ve bil bakalım
    sorumlusu kim değil .

Bizlere sunduğunuz bilgileriniz ve ters indikatör özelliğiniz için sonsuz minnettarım. İyiki varsınız üstadım. Ama rica ediyorum benimle savaşmayın . Lütfen...

3. Sen kimsinki senden sinirimi çıkartayım ne alaka ayrıca niye sinirleniyim borsa bu düşer çıkar ne düşüşler gördük bir planın yoksa düştülerde bazen yükselişlerde kötü olabilir mühim olan senin ne yaptığın 2 yılda anca toplarım diye düşündüğüm hisseyi son iki ayda topladım insanlar bu ara birşey yazmıyor çünkü yazılacak bir şey olduğunda yazıyor bu forumda insanlar ergen gibi tuhaf tuhaf şeyler yazılmıyor bu forumda burada yazan insanlar şirketin faaliyetleri ile ilgili bilgiler yazıyor kimse senin gibi hislerini yada hergün hissenin performansını yazmıyor herkes görüyor zaten indimi çıktımı diye gerçi tek analiz edebildiğin bu olabilir ekranda % 2 düştüğünü görmek ve gelip bunu buraya yazmak Buda birşeydie aslında işte herkesin bir kapasitesi var ekrandaki % 2 düşüşü algılayıp buraya yazabilmek Buda bir şeydir

4.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    Sen kimsinki senden sinirimi çıkartayım ne alaka ayrıca niye sinirleniyim borsa bu düşer çıkar ne düşüşler gördük bir planın yoksa düştülerde bazen yükselişlerde kötü olabilir mühim olan senin ne yaptığın 2 yılda anca toplarım diye düşündüğüm hisseyi son iki ayda topladım insanlar bu ara birşey yazmıyor çünkü yazılacak bir şey olduğunda yazıyor bu forumda insanlar ergen gibi tuhaf tuhaf şeyler yazılmıyor bu forumda burada yazan insanlar şirketin faaliyetleri ile ilgili bilgiler yazıyor kimse senin gibi hislerini yada hergün hissenin performansını yazmıyor herkes görüyor zaten indimi çıktımı diye gerçi tek analiz edebildiğin bu olabilir ekranda % 2 düştüğünü görmek ve gelip bunu buraya yazmak Buda birşeydie aslında işte herkesin bir kapasitesi var ekrandaki % 2 düşüşü algılayıp buraya yazabilmek Buda bir şeydir
    okumadım ama haksızsın. neyse sen laftan anlayacak çapta ve kapasitede değilsin. Benim ne yazıp çizeceğime yine ben karar veririm bu konuda kendini boş yere yorma yıpratma . Üstaddd

Tutmuş bir analizini gösterirsen sevineceğim
    10. köyden yazıyorum.

5. Boşver takılma, keyfine bak.

UOTE=kazanmaliyim;6889180]okumadım ama haksızsın. neyse sen laftan anlayacak çapta ve kapasitede değilsin. Benim ne yazıp çizeceğime yine ben karar veririm bu konuda kendini boş yere yorma yıpratma . Üstaddd

Tutmuş bir analizini gösterirsen sevineceğim [/QUOTE]

6. Bak bugüne kadar saçmalayıp durdunuz kimse ses etmedi insanları daha fazla kışkırtmayın siz neyin peşindesiniz hisse düşmüşmüş düşüyomuş siz rahatsızmısınız borsa yerle bir oldu koç hisseleri ortalama %40 düşmüş hisselerin çoğu tepeden %50-60 düştü sanki bütün borsa iyi bir bu hisse düşüyor sizin endeksten yada diğer hisselerden haberiniz var mı endeks mühendisliği yaptıkları 5-6 hisse var onları çıkar endeks 6-7 bin puana düşer insanları tahrik edip durmayın artık bide analiz diyor son çeyrek cirosu faliyet karı artan 10 sanayi şirketi sayamazsın bürüt kar marjı eksiye düşen bir sürü sanayi şirketi oldu devanın bilanço gelince görürsün analizler doğrumu yanlışmı bilanço gelince görürsün faaliyetlerinin iyi gittiğini bilanço gelince görürsün yurt içi pazar payını artırdığını ihracatını çift haneli artırdığını insanlar sadece bunu analiz etmeye çalışıyor hissenin nereye gideceğini kimse analiz etmiyor zaten
    Son düzenleme : KAFASINAGÖREYAZAN; 12-09-2024 saat: 08:33.

7. Kimin rahatsız olduğunu tüm forum görüyor, ne yazsak rahatsız oluyorsun. 2022 başında kchol.ne kadar,deva ne kadar otur bir araştır,biri 270 TL ye gitmiş biri 100 TL ye . Yüzde 50-60 düşenler 10-15 kat kazandiranlar hisseler. Sana ne yazsak nafile, işine gelmeyen şeylerin yazilmasından rahatsız birisin. Daha çok yazacak şey varda neyse....

QUOTE=KAFASINAGÖREYAZAN;6889238]Bak bugüne kadar saçmalayıp durdunuz kimse ses etmedi insanları daha fazla kışkırtmayın siz neyin peşindesiniz hisse düşmüşmüş düşüyomuş siz rahatsızmısınız borsa yerle bir oldu koç hisseleri ortalama %40 düşmüş hisselerin çoğu tepeden %50-60 düştü sanki bütün borsa iyi bir bu hisse düşüyor sizin endeksten yada diğer hisselerden haberiniz var mı endeks mühendisliği yaptıkları 5-6 hisse var onları çıkar endeks 6-7 bin puana düşer insanları tahrik edip durmayın artık bide analiz diyor son çeyrek cirosu faliyet karı artan 10 sanayi şirketi sayamazsın bürüt kar marjı eksiye düşen bir sürü sanayi şirketi oldu devanın bilanço gelince görürsün analizler doğrumu yanlışmı bilanço gelince görürsün faaliyetlerinin iyi gittiğini bilanço gelince görürsün yurt içi pazar payını artırdığını ihracatını çift haneli artırdığını insanlar sadece bunu analiz etmeye çalışıyor hissenin nereye gideceğini kimse analiz etmiyor zaten[/QUOTE]

8.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Kimin rahatsız olduğunu tüm forum görüyor, ne yazsak rahatsız oluyorsun. 2022 başında kchol.ne kadar,deva ne kadar otur bir araştır,biri 270 TL ye gitmiş biri 100 TL ye . Yüzde 50-60 düşenler 10-15 kat kazandiranlar hisseler. Sana ne yazsak nafile, işine gelmeyen şeylerin yazilmasından rahatsız birisin. Daha çok yazacak şey varda neyse....

QUOTE=KAFASINAGÖREYAZAN;6889238]Bak bugüne kadar saçmalayıp durdunuz kimse ses etmedi insanları daha fazla kışkırtmayın siz neyin peşindesiniz hisse düşmüşmüş düşüyomuş siz rahatsızmısınız borsa yerle bir oldu koç hisseleri ortalama %40 düşmüş hisselerin çoğu tepeden %50-60 düştü sanki bütün borsa iyi bir bu hisse düşüyor sizin endeksten yada diğer hisselerden haberiniz var mı endeks mühendisliği yaptıkları 5-6 hisse var onları çıkar endeks 6-7 bin puana düşer insanları tahrik edip durmayın artık bide analiz diyor son çeyrek cirosu faliyet karı artan 10 sanayi şirketi sayamazsın bürüt kar marjı eksiye düşen bir sürü sanayi şirketi oldu devanın bilanço gelince görürsün analizler doğrumu yanlışmı bilanço gelince görürsün faaliyetlerinin iyi gittiğini bilanço gelince görürsün yurt içi pazar payını artırdığını ihracatını çift haneli artırdığını insanlar sadece bunu analiz etmeye çalışıyor hissenin nereye gideceğini kimse analiz etmiyor zaten
    [/QUOTE]

hisse kötüyse sat o zaman neyi bekliyorsun sabah öğle akşam günde 3 öğün hisseyi kötülüyorsun ama satmıyorsun bir tuhaflık yokmu sence de
    biri iyi bir şey yazarsa kendine görev adledip hemen beş dakika içinde iyi yazılan yorumu kötülemek için cevap yazıyorsun kötü yazana hızır gibi yancılık yapıyorsun şimdi sende tutarsızlık yok mu

Sayfa 630/708 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •