Sayfa 631/1252 İlkİlk ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    yıllardır traderlık yaparım kendimce yatırım ensturmanlarında benden daha cesaritliler dogmus bugun yahu tek kalemde 10 kurus oynuyor nasıl alıp satıyorsunuz bugun merak ettigim aceba toplam tum dolar piyasasında ne kadarlık bir islem hacmi var .
    Dün akşam bloomberght de usdtry deki işlem hacmi eurusd nin yarısına yaklaştı demişlerdi.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    evet bende zaten kac gundur ara malı diyorum ama ...kur artık nereye geldi goruyorsun 4.5-5 liradaki kurla 6.5 deki kurun etkisi baska ...ben harcamamı kısacam sen harcamanı kısacan o kısacak bu kısıcak halk kısacak ...sen simdi zorunlu ihtiyacın dısında para harcarmısın ben harcamam ..nolcak peki talep olmayınca adam ithalat yapmayacak 10 birim ithal ediyorsa 3 birim ithalat yapacak .olaya boyle bak ..petrol gaz harici olay bu .....bugun reisinde damadında satır aralarından cıkarttıgım birsey var sanırım amacları turkiyey yi avrupanın kucuk çini yapmak ..yani ucuz mamul ucuz uretim bak asgari ucret kac dolar euroya dustu .....çin de birdunya gezdiler bunun danısmanlıgını aldılar haralde siz nasıl basardınız diye ....çin nasıl basardı parasına buyuk degerler kaybettirerek ..1.70 den sayarsak bizim tl de %300 deger kaybetti 6.80 lik kura gore. ..benim ki bir varsayım yoksa hani bilerek kuru dusur artmayan ihracatla para harcamayan tursitle yabancıya yılda 1000 tane konut satısı ile olacak is degil bu .
    Trump, bunu görüp Türk mallarına çatır çutur vergiyi dayıyor... Ucuz işgücü avantajını sıfırlıyor... Çin olmak kolay mı?

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Dün akşam bloomberght de usdtry deki işlem hacmi eurusd nin yarısına yaklaştı demişlerdi.
    desene dunyada ne kadar buyuk aga spekulator varsa bizim dolar tl ye dadanmıs 2 gundur .adamlar voleyi vurdular 190 ulke icinde nerde var boyle hareket cok degil daha 1.5 ay olmadı 4.50-4.70 arası takılıyordu biliyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Trump, bunu görüp Türk mallarına çatır çutur vergiyi dayıyor... Ucuz işgücü avantajını sıfırlıyor... Çin olmak kolay mı?
    hemen 1 gunde olacak birsey degilki zaten boyle basladılar bana gore ..yılbasındaki kura gore 420 dolar olan asgari ucreti bugun itibariyle 245 dolara dusurmus vaziyetteler mesela.

5.  Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Trump olsa ne olmasa ne.. Çin ihracatçı ülke biz ithalatçı.. Ne üretiyoruz da satalım ucuz.. Ürettiğimiz bile ithal.. İmalathaneleri kapatıp inşaata parayı gömen bizim iş adamlarımız değil mi?

Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    inan satana kadar elim ayağım titredi çünkü bu seviyelerde bir faiz hamlesinin mutlaka gelmesini düşünüyorsun bilinçaltında ve panik yapıyorsun biraz daha beklesem bir yıllık mevduatı kazanmıştım !
    5,798 - 6,28 benim elimden de bu kadarı geldi, tl ci karakterimizi aşacağız inşallah, ha gayret

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    5,798 - 6,28 benim elimden de bu kadarı geldi, tl ci karakterimizi aşacağız inşallah, ha gayret
    dolar alanların nasıl bir psikolojide olduklarını da çok iyi anladım bugün gözümü dolar kurundan alamadım yemek yerken gözüm dolardaydı faiz artışı gelmesin diye dua ediyorsun şimdi anladım ahme yi

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    bak arkadaş borsadan uzak dur.!!
    Bulaşma..!!
    Saygılar
    tavsiye için tesekkurler ,gunluk takip ,al-sat a uygun kagıtları takip edecegim ,tabi usd sevşyesi dibe gelmiş olanlardan

Sayfa 631/1252 İlkİlk ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •