Kaç gündür takip ettiğim hisseleri izliyorum. Kağıda yüklenen olursa almak için aşağı basıyor sattırmam diyor aşağıya basıyor. Sürekli basacağı izlenimi veriyor. Daha da düşecek diye satanlar çoğaldı mi bu sefer kağıdı alıp götürüyor
Zeytinli Rock Festivali yeniden yasaklandı
Sarıyer Kaymakamlığı'nın yasak kararına verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi.
Ula işlerine geldimi hergün bir karar muhalefet ise hala suçlandıkları dosyaları bekliyor
Allah belanızı versin
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
- TEK çevrim içi.
- Yine o grafiğini atacak.
- Grafik, grafik olsa...
- Ben de üçgenin iç açıları toplamının 180 derece olduğunu öğrendiğimde kendimi geometri profesörü sanmıştım.
- Grafiğin son durumu: https://invst.ly/1c0rq-
-![]()
Son düzenleme : TEK; 22-08-2025 saat: 23:38.
TCMB : KKM hesap açma ve yenileme 23 Agustos 2025 tarihinden itibaren sonlandırılmıştır .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri