Sayfa 633/1223 İlkİlk ... 1335335836236316326336346356436837331133 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yani kendiniz diyorsunuz yapacağı riski diye... adam kol bacak kesti yerden yere vura vura gidiyor bence bir ihtimalden kaçış değil de somut bir şey olması lazım ama nedir hiç bir fikrim yok...
    Dini inanciyla faiz indircek
    Sonunda dolar korkunc yerlere gelince sermaye kontrolu riskiyle yabanci simdiden tuyeyim diyor

2. Abiler olay basit yormayın kafayı malum kişi malum kişiyi mb yapar ve merkezi kendine bağlarsa olacağı bu olur başka neden yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Sonunda dolar korkunc yerlere gelince sermaye kontrolu riskiyle yabanci simdiden tuyeyim diyor
    bırak dini, faizi vs..bunlar başka zaman konuşulur...bizzat senin için yazdım ama cevap vermedin...madem poz. İFADE EDEMİYORSUN öyleyse poz. ifade etme cesaretine sahip kişileri yargılama...

ABKA BATTI,OMAHA BATTI,DR BATTI,ALİBEY BATTI....DİYECEĞİNE millete VOB DA nasıl para kazanılırmış göster..en başta ben seni tebrik edeceğim...

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bırak dini, faizi vs..bunlar başka zaman konuşulur...bizzat senin için yazdım ama cevap vermedin...madem poz. İFADE EDEMİYORSUN öyleyse poz. ifade etme cesaretine sahip kişileri yargılama...

ABKA BATTI,OMAHA BATTI,DR BATTI,ALİBEY BATTI....DİYECEĞİNE millete VOB DA nasıl para kazanılırmış göster..en başta ben seni tebrik edeceğim...
    En son dolar 4.5 lerde iken 8-10 dedigimde de boyle yazmistin ptesi gunudu
    Faiz 40 dolar o rakamlar hedef aynen devam.
    Hisse de topluyorum azar azar

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Çok acıtmış...

6. Bugün USDTRY gece ulaştığı değerden açsa, dönebilirdi herşey...
    Artık çok geç....

Yalnız bu damadın anahtarını alırlar... Baya baya acemi...

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Mantıklı gelmiyor üstad 16 yıldır aynı hükümet farklı bir şey var ama nedir çıkar kokusu ben ikna olmadım bunlarla bu satışın geleceğine. 101 - 88 çok ciddi rakam garan %25 bastı şaka değil bu...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    belki bizde bilsek tüm senetler tabana yapisacak...
    imza bugün tutmadı yine

Sayfa 633/1223 İlkİlk ... 1335335836236316326336346356436837331133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •