Sayfa 636/938 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Cem in tahta bi kere o..
    Sen yoksa Ceme badem mi diyorsun
    Petkm tahtasında şuanda Azerlerin haberi olmadan kimse at koşturamazdı , müjde çoraplarından önce tahta badem spora geçti ,
    Bu tahta gırtlağına kadar sahipli , Cem araç bu yüzden oyunu kuralına göre oynadığı sürece sıkıntı yok , yoksa Harun gibi oynarsa GAME OVER olur.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Petkm tahtasında şuanda Azerlerin haberi olmadan kimse at koşturamazdı , müjde çoraplarından önce tahta badem spora geçti ,
    Bu tahta gırtlağına kadar sahipli , Cem araç bu yüzden oyunu kuralına göre oynadığı sürece sıkıntı yok , yoksa Harun gibi oynarsa GAME OVER olur.
    Harun ile Cem i karıştırma..
    Şimdilik..
    Harun da Cem olma yolunda yoksa ok..ama not now..
    Harun 2 kademeye 4-5 milyon lot al sat yapan birisi..
    Takipçilerini gazlayıp kendi 2 kademe malını satmanın derdinde..
    Cem ağır top..
    Harun petkm e asla tavan çektiremez..

Birde Harun YANCI!! yani onun arka planında büyük bir başka spekülatör var..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Senin tahtaya geçen hafta 4.78 ortalama maliyetle ortak olduk .
    Banka ve diğer badem spor tahtaları harekteli olduğu için senin tahta sırasını bekliyor .
    Gundwane sıra geldi
    Bakalım 5.08-10 denemesi gelirmi

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    saatlikte pin bar görüntüsü, 15 liklerde aşırı şişme üzerine 2. bölük de 1. ile aynı noktadan 1541 mevzilere girdi, az düzelt pala, gideceksen beraber de gideriz.

2 bölük -> %40 poz yapar, buradan stratejim tüm baktığım değerler aşırı şiştiği için artık yukarı gittikçe 1 bölük 1 bölük shortlamak olur.

Tabi Ekim sonunda nasıl dibe kadar short vurduysa, bu ay da aynı o ayın tam tersi şekilde yukarı sürme ihtimali mevcut, ama yapacaksa bile bu hareketi son 2 haftaya saklar diyorum nacizane.
    Harika senkronun var, tebrikler...

5. Dayak yiyoruz başkan ama oturuyorum pozda.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Harika senkronun var, tebrikler...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Benim orta vade sistem Berat ın istifası sonrası al verdi. Şans mı bilemem, orta vade görünüm o karar sonrası değişti bende. Yoksa hala 120 bin olmadı 125 bini geçmeye çalışıyor olurduk.

Yapılan tornistanı hayal etmek bile zordu.. damadı göndermezdi kayın babası. Yoksa hala şahlanan, gaz çıkarmaya ve bununla gaz vermeye çalışan bir ekonomi yönetimimiz olacaktı. Kısa vadeli sermaye girişi istemeyen, hatta bunları sırtlan gibi giren bir yönetim.

Yoksa şimdi atıp tutmak kolay.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Mehmet Sevki Guest
    F_VAKBN1220 Alış / G. İçi Yok
    Limit Fiyatlı Emir / Günlük

14/12/2020
    Gerçekleşti

----

tay sevildiği çayıra geri döndü.. aldık malı bakalım kucağımıza.. sabahki yaptığım kerizlik olarak tarihe not ettim..

8. Borsa hiyerarşisi

Sayfa 636/938 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •