TCMB : Merkez bankası politika faizinde değişikliğe gitmedi
TCMB : Merkez bankası politika faizinde değişikliğe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Küresel talepteki toparlanma, emtia fiyatlarındaki yüksek seyir, bazı sektörlerdeki arz kısıtları ve taşımacılık maliyetlerindeki artış uluslararası ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarının yükselmesine yol açmaktadır
TCMB: Salgında yeni varyantlar ve artan jeopolitik riskler, küresel iktisadi faaliyet üzerindeki aşağı yönlü riskleri canlı tutmakta ve belirsizliklerin artmasına yol açmaktadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Gene kandırıldık yahu
Hani inecekti?
Hani Nass vardı?
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararası finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakından izleniyor
TCMB: Gelişmiş ülke merkez bankaları artan enerji fiyatları ve arz-talep uyumsuzluğuna bağlı olarak enflasyonda görülen yükselişin beklenenden uzun sürebileceğini değerlendirmektedir
TCMB: Aralık
- Resmi rezerv varlıkları aralıkta 111,2 milyar dolar oldu (Önceki 125,6 mlr dolar)
- Döviz varlıkları aralıkta 64,8 milyar dolar oldu (Önceki 78,5 mlr dolar)
- Altın cinsinden rezerv varlıklar aralıkta 38,5 milyar dolar oldu (Önceki 39,3 mlr dolar)
TC en büyük özel bankalar olan İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti ve Akbank’ın 21 Ocak’a kadar Döviz varlıklarının yüzde 10’unu TL çevirmedikleri takdirde yeni zorunlu karşılık düzenlemesinden dolayı komisyon ödeyeceklerini ve bunun vergi öncesi kârlarını etkileyeceğini belirtti.
DÖVİZİ İŞTE BU BASKI ALTINA ALIYOR DEMEKKİ..
ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri