Sayfa 638/753 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 6020 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    Fikir alışverişi yapmak adına söylüyorum, önümüzde birkaç senaryo var sanki. Temelde gidişatın yönünü kısa vadede büyük ağalar belirleyecek. Hatta şirket bile geri alıma dair hızlı bir karar alabilir.

Olumsuz bir senaryoda yüzde 20’ye varan bir düşüş, iki hafta yatay ve sonra yukarı harekete devam.

Olumlu senaryoda zaten % bilmem kaçlık bir Rusya pazarının şu kadarı zarar görürse de gerisi çalışıyor bakış açısı ve yatay yukarı hareketi.

Rusya ikiye bölünebilir ve orta vadede bu kısmi olumsuz sonuçlara sahip olur. Hayat devam eder, iki haftaya buna da alışır piyasa. Hatta dezavantaj gibi görünen durum belki yeni fırsatları beraberinde getirir.

Sanki beklenilen kısa vadeli olumsuz etkisi çok kısıtlı kalıp yukarı - yukarı yatay hareket devam edecek. Ya da ben çok iyimserim.
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Wagner grubu darbe kalkışması ilk yazınız taban serisi bekliyordunuz ve arada bayram satışı olabilir düşüncesi vardı sizde daha doğrusu düşüş bekliyordunuz
    Neyin özürunu bekliyordunuz.Beim için konu kapandı hala uzatan sizsiniz.
    Yukarıdaki mesajdan tabanlar gelecek dediğimi anlıyorsanız ya anlamada sıkıntınız var ya da art niyetlisiniz. Daha da cevap vermeyin lütfen herkes kendi yoluna…

Diğer kullanıcılardan özür dilerim, ancak bu yakışıksız iftiralara cevap vermek durumunda kaldım.

Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    Rus iç savaşı pazartesi ve devamında taban yapar mı, yaparsa taban kilitler mi ve kaç gün devam eder? Hisse özelinde benzer süreç tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi?
    Foruma ilk yazınız davut bey diğer paylaşımlarınız duruyor bide tereyağ gibi üste çıkıyorsunuz.Ben size niye iftira atayım genede bol şanslar size.

3.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Foruma ilk yazınız davut bey diğer paylaşımlarınız duruyor bide tereyağ gibi üste çıkıyorsunuz.Ben size niye iftira atayım genede bol şanslar size.
    Oradaki bir soru, hüküm değil. Ama ne hikmetse siz ben taban taban olacakmış demişim gibi bana iftiralar atıp durdunuz. Sizi Allah’a havale ediyorum. Zeytinyağ gibi üste çıkacak bir durum yok. Size de iyi şanslar. Selametle.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar bırakın aranızdaki çekişmeyi. Hisseyi övmekte, yermekte serbest. Yeterki hakaret boyutuna gelmesin.
    Öven düzeltme yapmadan gitmesini, yeren de düzeltme yapsın ki alayım derdinde.
    Kavgalı eve kız vermedikleri gibi ortakları kavgalı şirkete de yatırım yapmazlar. 😀
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bırakın aranızdaki çekişmeyi. Hisseyi övmekte, yermekte serbest. Yeterki hakaret boyutuna gelmesin.
    Öven düzeltme yapmadan gitmesini, yeren de düzeltme yapsın ki alayım derdinde.
    Kavgalı eve kız vermedikleri gibi ortakları kavgalı şirkete de yatırım yapmazlar. ��
    Üstad düzeltmeyi yatayda yapması iyi THY sıkıntı yok ytd.

6. Balinalar toplamaya doymadı

Bilançodan sonra görürüz

Bakalım bu baskıyı sürdürebilecekler mi
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Balinalar toplamaya doymadı

Bilançodan sonra görürüz

Bakalım bu baskıyı sürdürebilecekler mi
    Bence bilançoya da kalmadan genel kurula kadar yakışıklı bir hareket daha yapar-yapabilir.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. Pasta mükemmel görünüyor, para girişi güzel, saat 4’ten sonra atak gelebilir. Demedi deyin ibram… 😀
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 638/753 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •