Sayfa 638/998 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    kayıp daha fazla

6 aylık dolar getirisi % 7
    6 aylık ppf getirisi % 28.5

diye joe dalton yazmış ölü (mevduat) forumunda....

hakikaten, ddkkm den yüzde 65 ile çıkmıştık.

o dönem 6 aylık yapanların mevduattaki net getirisi yüzde 32.5 oldu...

Ben 3 aylık yüzde 65 bağlamıştım.

Yani son 6 ayda dolarda olanın serveti fena erimiş.
    Bardağın neresinden baktığına bağlı.!!!!
    Ekonomi şahamı kalktı.!!
    Bütçe fazlamı veriyor.!!!
    Kişilerin real gelirlerimi arttı.!!
    İhracat ithalatımı geçti.!!
    Kişi başına düşen milli gelir.???
    20-30.000 dolaramı yükseldi.!!!

Unutma .!!

Bir gecede ansızın.!!
    Çizdiğin tablo tam tersine dönebilir.!!!
    Tarih tekerrürden ibarettir.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Yıllardır bütün ülke olarak 200 şubesi olan köfteci sayesinde domuz etine gark olmuşuz. Hep domuz etini yiyemem derdim. Baya lezzetliymiş. Hiçte anlaşılmadı. Yazları 2 haftada bir köfte sucuk mangal partisi yapardık. Bundan sonra israil mallarını protesto edelim diyenlerin ağzına kürekle vururum. Herifler hakiki helal ürünleri yiyorlar. Böyle bi durum olsa o köfteciyi gazze meydanında çükünden asar filistinlilere taşlatırlar siz bizim helal markalı ürün satanlardan korkun. İlk helal markasını alan ürünlerdenmiş yusuf yusuf
    bir halt olacağı yok.

4. Cübbeliden köfte açıklaması bekliyoruz.

Sahte dönemin köfteleride sahte çıktı.
    Vay köftehor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ö dönemlerde İş-C hissesi 30-35 kuruşlardaydı.

Hep onun için maydonoz parası denilirdi.

Öğrenci başımla binlerce lot alabiliyordum.

Alıp tutmak varmış...

Aşkam Kızılaydaki SSK işhanıydı sanırım, seans sonu internet vs olmadığından A4 formunda çıktı ile her gün hisse kapanışlarını alırdık.
    90'lı yılların ortalarında kapanış sonuçlarını o işhanında bulunan eczacıbaşı yatırım'dan alırdım.

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Turkiye Is Bankasi (ISCTR.IS), Nisan 01, 2024 tarihli ve Nisan 03, 2024 ödeme tarihli ₺0.29 temettü açıkladı. Kayıt tarihi Nisan 02, 2024

ISCTR Hisse Senedi12,63 TL.!!!!!!!
    9 Ekim 2024 - 17:59IS BANKASI (C)

Buyurun cenaze namazına.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    bende yoktu ama keşke olsaydı son bir senede bankalar zarar ediyor vs. denirken iyi getiri sağladı bölündü vs. şuan ki fiyata maydonoz hıyar ne alındığı önemli mi?

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yıllardır bütün ülke olarak 200 şubesi olan köfteci sayesinde domuz etine gark olmuşuz. Hep domuz etini yiyemem derdim. Baya lezzetliymiş. Hiçte anlaşılmadı. Yazları 2 haftada bir köfte sucuk mangal partisi yapardık. Bundan sonra israil mallarını protesto edelim diyenlerin ağzına kürekle vururum. Herifler hakiki helal ürünleri yiyorlar. Böyle bi durum olsa o köfteciyi gazze meydanında çükünden asar filistinlilere taşlatırlar siz bizim helal markalı ürün satanlardan korkun. İlk helal markasını alan ürünlerdenmiş yusuf yusuf
    abi bence bi dumen var bu işte ama bilemedim bir de yıllardır böyle denetlemeler neredeydi diye düşünmeden edemiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    3 kez gitme gafletinde bulundum. Bunlar iş arkadaşlarımız için yapilan yemeklerdi. 2019 da lezzetli güzel geldi. 2020 de iğrendim. 2022 de yine zoraki gittim. İnsanları uyardım gitmeyelim diye ısrar ettiler bende gitmek durumunda kaldım. Tavuk yedim.

Sayfa 638/998 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •