Sayfa 64/571 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 505 - 512 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by master2005 Yazıyı Oku
    bugunkü hareket şekli gösterdiki hisseye gerçekten 6 kat talep gelmedi. bilinçli olarak talep eden yatırımcılara altıda bir pay verildi .adamlar uyanık dün tavan ettiler talep varmış gibi algı yaratıp 15.50 degerindeki malları 21 tl civarı dagıtıyorlar anlayan anladı. tahtada halka arz olyor talep malep hikaye .gerçekten 6 kat talep olsa sabah tavan acardı 6 gün tavan giderdi ama hepsi hesaplanmış planlanmış düzmece .çok dikkatli olun denizyatırımdaki malları takip edin bugun ek 2.5 milyon lot civarı hisse peydahladı .tepeden mal vermek tatlı geldi sanırsam dikkatli olun uyanık albayraklar milleti enayimi sanıyorsunuz
    Öncelikle şunu söyleyim, siz düşecek dersiniz başkası yükselecek, şansınız eşit %50. borsa sonuçta, kar eden satmak istiyor, kafanızdaki karışıklığa istinaden şunu söyleyim bu kağıda 6 kat talep geldi ama bu fiyattan değil, 15.50 TL fiyattan, bu yüzden buralarda insanlar biraz dinlenmesini istiyor olabilir, denizbankta artan lotların sebebi olarak ta halka arz dan alamayanlar almış olabilir diye düşünüyorum, bu kağıdın sahipleri belli, reklamı iyi yapıldı, borsanın zirve yaptığı dönemde halka arz yapmak cesaret isterdi ve bu cesareti gösterdiler, demekki daha yukarı gideceğini düşünüyorlar. Şirketin sahipleri belli olduğu için daha ikinci gün insanların canını yakarlarsa(ilerde yanmayacak demiyorum) bütün karizmayı çizdirirler. Dün albayrakların neden hisse almadığına gelince, zaten onlar fiyat düşüşünde destek olmayacaklarmıydı, dün gün boyu tavandaydı kağıt. zaten isteselerde alamazlardı. Bence insanların kafasını çok karıştıracak yazılar yazmaya gerek yok, bu kağıtta henüz zarar eden de yok, bugün çıkan %35 kar ile ayrılacak nerdeyse ve bu çok ciddi rakam. Size tavsiyem sattıysanız güle güle harcayın. YTD

2. ben hala devam ediyorum ...... bu arada arkadaslar elinizde ne kadar hisse var , bende 1050 ad ...( yani ilk halka arzda ne kadar geldi )

3. Burada cok bos adam ve cok bos muhabbet var

Adam diyorki patron satis yapiyor ek boyle birsey olabilir mi izin aldi mi mkk basvurisi oldu mu cok bos yahu
    6 kusur m lot var baska yok guzel kardesim

4. başka böyle liman varmı halka arz olan bu limanın özelliği nedir niye alalım bu limanı engin fikirleri olan arkadaşlar yorumlarmı

5. Hala alım emirleri önde.

6. Şu açıkçıların maliyeti nedir acaba? Kağıda bu kadar basıyorlar kağıdı kaldırırlarsa o malı nasıl yerine koyacaklar ?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ne güzel arzmış be hepsi hikaye talep çok deyip millete mal verme iki günde alın size istediğiniz kadar mal ver aradaki farkıda cebe indirsin deniz yatırım.kimlere peşkeş çekildiyse....ytd

8. iki günlük tablo...ytd

Sayfa 64/571 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •