Sayfa 64/1024 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. tl mevduatın getirisinin düşük olması gayrimenkul fiyatlarını yüksek tutuyor...

Turk yada hangi banka uzerinden alacaktiniz- belki orda bu soruyo size bir kere daha sormus olabilirim ancak su an hatirlayamadim.........

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu Yılbaşı akşamı venezulle eurobonduna sarmıştım. Eski forumdada tartışmıştık. 1. Ocakta 10 yıllıklar usd için yıllık %13.5 civarıydı. Şimdi baktım %10.5 a düşmüş. Yani o zaman 100kusd gömsem şimdi dolar bazında 2 ayda %35 getiri oluşacaktı. Ama o zamanda tartışıldığı gibi venezuella moratoryuma gidip paranın tamamıda gidebilirdi. Yani ne kadar risk o kadar faiz. Ararsanız bulursunuz ama bir ülke size türkiyeden 1 milim dahi olsa yüksek faiz teklif ediyorsa, onun riski türkiyeden de yüksek demektir. Riskinin türkiyeden yüksek olmasının ne anlama geldiğini sanırım size anlatmama gerek yok.

TL bono konusunda cok dikkatli olunuz. Unlu yatirim firmasi yatirim fonu icinde bulunan AYNES firmasi, kendi bonosunu odeme yapmadiginda ki kayyum bunu uyguladigi icin; fon degeri herhangi bir likid fon degerine inmisti. Bir sure de islem gormemis ti o fon..........

Risk olabiliyor..

Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku

Ayrıca %10 usd faiz veren Türk şirketlerininde bonoları var.

4.  Alıntı Originally Posted by maltepe Yazıyı Oku
    tl mevduatın getirisinin düşük olması gayrimenkul fiyatlarını yüksek tutuyor...
    o beton fiyatları döviz bazında çarçur oldu bile şimdi TL bazındada çarçur oluyor. iyide oluyor herkes layığını bulacak.

Bana niye bunlar bunun 1/4 ine 10.25 veriyolar- web ten kendim islem yapiyorum 35 gun...

Alıntı Originally Posted by MusT Yazıyı Oku
    Dün Garanti de 100 bin tl 11,80 den 32 günlük bağlandı.

Benim MT den hic memnun degilim, sehir merkezindeki subeye gidip MT degisikligi talep ettim ancak etik olmadigini yapamayacaklarini soylediler, en iyisi ana merkeze bu talebimi yapayim..

Alıntı Originally Posted by toroman Yazıyı Oku
    Bugün Garanti Bankası elemanı cepten aradı ( vadesiz hesabım var) , vadeli mevduata 100k üstü 11.80 veriyoruz dedi...

Konu ile doğrudan bir ilişkisi yok ama paylaşmak istedim.

Bugün tv de reklamını gördüm. Emekli promosyonlarında yüksek alanlara diğer bankalar 450 tl verirken Fiba banka 500 tl veriyormuş. Yeni emekli olmuş, ilk emekli maaşını bu ay alacak ve promosyon veren bankalarla ilgili araştırma yapan biri olarak ilgimi çekti bu reklam. Haberiniz olsun. İnşallah rekabet daha da kızışır.

8.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Konu ile doğrudan bir ilişkisi yok ama paylaşmak istedim.

Bugün tv de reklamını gördüm. Emekli promosyonlarında yüksek alanlara diğer bankalar 450 tl verirken Fiba banka 500 tl veriyormuş. Yeni emekli olmuş, ilk emekli maaşını bu ay alacak ve promosyon veren bankalarla ilgili araştırma yapan biri olarak ilgimi çekti bu reklam. Haberiniz olsun. İnşallah rekabet daha da kızışır.
    2 otomatik ödeme şartı var sanırım kontrol edin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 64/1024 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •