Sayfa 64/98 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 505 - 512 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Satışa hazır bekletilen paylar 2.175.000 adt. Bu adeti borsa dışı kurumsal yatırımcıya satarlarsa hisse için çok iyi olur. Papil de öyle olmuştu.
    Borsada satışı da tahta yapıcı grup alırsa yine olumlu olur. Ama tahtada ky da dağılarak satılırsa konsolidasyonu zaman alır.
    Hocam patronun röportajını da dinledim firmayı çok pozitif buluyorum. Sanki yatırım yaparkenki finansman ihtiyacına göre eğer eldeki yetmez ise satacaklar gibime geliyor. Bence yıl içindedi duruma göre belki de peyderpey satacaklar belki de ihtiyaçları olmayacak hiç satmayacaklar. Yakın zamanda şahsi görüşüm satış yapmayacak patron, bir bakarsın ptesi satıverir ama hissiyatım bu yönde.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Satışa hazır bekletilen paylar 2.175.000 adt. Bu adeti borsa dışı kurumsal yatırımcıya satarlarsa hisse için çok iyi olur. Papil de öyle olmuştu.
    Borsada satışı da tahta yapıcı grup alırsa yine olumlu olur. Ama tahtada ky da dağılarak satılırsa konsolidasyonu zaman alır.
    Patron mal satmayacağız bır yıl içinde diye taahhut etmemışmiydı.. Bedellı de yapılmayacak diyordu..

Bu hisseler o taahhudun dışında mı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Patron mal satmayacağız bır yıl içinde diye taahhut etmemışmiydı.. Bedellı de yapılmayacak diyordu..

Bu hisseler o taahhudun dışında mı..
    Bunlar onun dışındaki hisseler. Satışa hazır olarak bekletiliyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bunlar onun dışındaki hisseler. Satışa hazır olarak bekletiliyor.
    haftaya pazartesi günü belli olur yönü ama hisse sayısı az olunca nereye gider nerden döner onu kimse bilemez tahta yapıcıdan başka.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

5.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    8.10 ile vedalaştim bende kalanlara hayırlı olsun

VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de 8.10’dan 701 adet lot satarak aranızdan ayrıldım. Düzeltme gelirse tekrar bakarız

6. Düzeltme derken bizi düzeltiler bence geçen 7.48 dan aldım ertesi gün 7.10 düştü yine dim bugün 8.00 yazdım 8.10 gitmiş ayrıca 31.*5 #165 lotumda da araba alsam dedim
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Ben de 8.10’dan 701 adet lot satarak aranızdan ayrıldım. Düzeltme gelirse tekrar bakarız
    VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7. Bu nasıl bir dünya elinde hissesi olan tavan olmasını ister, elinde hissesi olmayan hisseyi satan ise düşmesini bekler.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

Alıntı Originally Posted by teknisyen Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir dünya elinde hissesi olan tavan olmasını ister, elinde hissesi olmayan hisseyi satan ise düşmesini bekler.
    Her kez kazanmak istiyor.2yıldan uzun süre egpro elimde bekledi çok gerildim 14.üstü sattım 5 gün geçti hisse 19.5 oldu nasip den fazlası olmuyor. Onunda hayırlı olsun. 🙂

Sayfa 64/98 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •