Sayfa 640/1252 İlkİlk ... 1405405906306386396406416426506907401140 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/SozenSina...27680564510720
    Suratına dikkatle bakınız.!!
    Bunlar kadar yalaka arsız yüzsüz başka bir yerde yoktur.!!
    Korkudan yalan söylüyorlar.!!
    Akenerji 1Ç18 finansallarında geçen senenin aynı döneminde açıkladığı 152 milyon TL net zarara karşılık 144 milyon TL net zarar açıkladı.
    Akenerji Sabancı Grubu'nda değil.

Ticari Ünvan Pay Oranı(%)
    Akarsu Enerji Yatirimlari San. Ve Tic. A.Ş. 16.92
    Akkök Holding A.Ş. 20.43
    Cez A.S. 37.36
    Diğer 25.27
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. bu konusmayi radyodan dinlemistim

simdi mimik ve el kol hareketlerini de gorunce radyoda dinlerken ettigim kufurun 2 katini ettim.

yarin iktidar degisse bunlarin alayi nasil konusmaya baslar tahmin edemezsiniz.

Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Akenerji Sabancı Grubu'nda değil.

Ticari Ünvan Pay Oranı(%)
    Akarsu Enerji Yatirimlari San. Ve Tic. A.Ş. 16.92
    Akkök Holding A.Ş. 20.43
    Cez A.S. 37.36
    Diğer 25.27
    düzeltme
    Enerjisa sabancı 1.5 milyar tl döviz açığı var.!
    2017 sonu bilançosunda
    DÖVİZ AÇIK POZİSYONLARINDA SON DURUM
    2017 yıl sonu bilançolarına göre, Zorlu Enerji’nin 3,9 milyar TL’lik, Akenerji’nin 2,9 milyar TL’lik, Enerjisa’nın 1,5 milyar TL’lik döviz açığı var. Aksa Enerji 1,4 milyar TL, Ayen Enerji 1,1 milyar TL, Odaş Elektrik 825 milyon TL, Aksu Enerji ve Emek Elektrik 31 milyon TL, Gersan Elektrik 12 milyon TL’lik döviz açık pozisyonuna sahip.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

https://youtu.be/hlqIEs1DFII anlik 10 lira diyor sonra 7.5 bankami dayanir buna biteriz.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Putin'in desteğini takdir etmek lazım ama tüm Rusya ekonomisinin toplam değeri ABD'nin 50 eyaletinden sadece biri olan Texas ile eşit.
    Türkiye ekonomisinin toplam değeri ise ABD'nin binlerce büyük firmasından biri olan netflix'in değerinde. Onlarca hatta yüzlerce çok büyük firmasından biri olan Apple'ın sadece %10'u değerinde.

Sorunu anlatabildim mi?
    Vay be Netflix mi?! BBVA (Garanti), BNP (TEB), Unicredit (Yapı Kredi), ING, HSBC'den sonra bugün bana ikinci şoku yaşattınız. Ekonomi konusunda ne kadar cahil olduğumu gördüm.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

6.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Walla şu an ki şartlar ile (tabi günlük değişiyor [emoji23]) ,anlık konuşuyorum, gerçekten %30 un altına bağlanmaz.. %30 olacak ki dolar uslansın TL de eski değerine kavuşsun.. Ama imkansız [emoji56]

Yatırım tavsiyesi değildir...
    az kaldı faiz artsa da artmasa da 2 ve 5 yıllıklar dörtnala gidiyor, 30% a gelmesşne az kaldı. ancak garanti ve güvenli yatırım olarak bilinen DİBS ülkemizde ruletten farksız, alanın elinde patlıyor, o da ayrı konu

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    https://youtu.be/hlqIEs1DFII anlik 10 lira diyor sonra 7.5 bankami dayanir buna biteriz.
    7.5 a bişi kalmadı zaten..

Yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Şimdi kontrol ettim, gerçekten yalnızca kur bilgileri var, al-sat sekmesini kaldırmışlar. Vay ki vay!
    Telefon bankacılığı müşteri temsilcisiyle konuştum.Merkez bankası talimatı gereği sadece şubeden yapılıyor döviz alımı dedi.[emoji34][emoji34][emoji34]Diğer bankalarda mevcut deyince bize verilen bilgi budur diyip kapatıyorlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 640/1252 İlkİlk ... 1405405906306386396406416426506907401140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •