Sayfa 643/1024 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sistem emme basma tulumba gibi çalışıyor.!!
    Üç kağıt ekonomisi.!!!
    Yazsa Ne yazar .!!!???
    Yazmasa Ne yazar.!!!!
    Milan Astray İspanya'yı tam bir üç kağıda almışken Miguel de Unamuno üç kağıt ekonomisi işte abi yazsam ne olur yazmasam ne olur deseydi iyi mi olurdu?

Bak Milan Astray ülkenin içine ederken ne yazmış Unamuno:

At times to be silent is to lie. You will win because you have enough brute force. But you will not convince. For to convince you need to persuade. In order to persuade you need what you lack, reason and right.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sıcak para bu girerde çıkarda..

İmza; Krontçu yatırımcı ALİ..namı diğer paçavracı Kemal Erdem..
    Hemen çıkmaz şöyle bi çevirmeden rahat etmez girerken ağız kulaklara varır ama sıcak para çıkarken böğürtür

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hemen çıkmaz şöyle bi çevirmeden rahat etmez girerken ağız kulaklara varır ama sıcak para çıkarken böğürtür
    Darbeli ve burgulu Döviz kuru kanırtır kanırtır acısından yer gök inler öyle çıkar o girdiği yerden. Bunu yıllardır imalı veya açık dilimiz döndüğünce anlattık, anlayan anladı anlamayan höykürdü, şimdi bize höykürenler bağırırken acıyacak halimiz yok dimi sayın başgan !

Doların çıkışından asıl bize ne biz Tl mi kullanıyoruz !... Bizim Dolar hep aynı

Alıntı Originally Posted by Diamond Yazıyı Oku
    Bana kızmayın.
    Ben Atatürk'ün kurup, yücelttiği kurtuluşu ve kuruluşu çok şanlı olan ülkem için üzülen biriyim.
    Bu ülkede kaos ister yobazdan, ister başka tarafdan gelsin... Ben gülemem.
    Birde "kaos yaratıp kahkaha atıyormuş" anlamına gelen bir ifadede bulunmadım. Memleketin kaos halinde olmasına gülünmesine anlam veremediğimi söyledim. Ak çomarlar umrumda değil. Üzüntüm de onlar için değil zaten.
    Sevgiler.
    Artık Elmas'a kızmıyorum.
    Saygılar [emoji4]

https://twitter.com/birlikekofinans/...396655104?s=09

Bakın yukarıdaki twit `i beton topiğinde paylaşmışlar bende kopyalayıp siz Dolarcı forumdaşlarla paylaşıyorum. Bu amk ları betona gömsünler diyemi dolar satacam ulan satanında aklına....

7. eğer bir millet üretim hususunda geri ise teknik güçler hususunda ilerlememiş ise, o memleketin dengesini vücuda getirmeyi uluslararası piyasanın düzenleyişine terk etmek o memleketin yıkılışına göz yummak olur. her sene bilanço açığını milletin öteden beri toplamış ve asırlardan beri biriktirmiş olduğu menkul kıymetlerle ödemek mecburiyetine düşer. açık, senelerce devam ettiği takdirde memleket dahilinde mücevherat ve değerli eşyalardan, ev ağırlıklarından başlayarak, nihayet o memleketin şimendiferlerinin, bankalarının, sınai ve ticari teşebbüslerinin, arazinin ecnebilere geçmesine kadar varabilir."

iktisat vekili mustafa şeref bey- 1931

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Halkbank kamuyu aydınlatmış. Sistemsel hata oldu kısıtlı sayıda işlem var. Tehlike yok içimiz dışımız gayet iyi korkmayın demiş.
    Sade vatandaşın aldığı doları geri alacağız diyor. Büyükler bizim aramızda sır kalacak siz karışmayın diyor.
    Ben böyle anladım okuduğumu.
    Tam anlamı bu açıklamanın...bravo👍

Sayfa 643/1024 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •