Sayfa 65/309 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Ulan yabancının işi gücü yok borsada okadar hisse varken kalkacak gözaltına düşmüş faliyeti olmayan birşirkete yatırım yapıcak öylemi yokyaaa genel kurulda küçük yatırımcı faliyete geçsinder TURK EKON hayırder cezayı rıdvan ödesinderiz TURK EKON hayırder neregörülmüş böyle zarar etmek içi uğraşan bir yatırımcı adnann AZ KALDI SPK BUNUDA ÇÖZER

2. Birazdaha düşsede lot girsek sabah markete alışverişe gittim tuvalet kağıdı bu hisseden pahalı

3.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    Birazdaha düşsede lot girsek sabah markete alışverişe gittim tuvalet kağıdı bu hisseden pahalı
    Maho daha ne kadar düşecek.olsun 32/33 en düşük 30 kuruş.ama 30 kuruşla 35 kuruş arasında bence eğer hisse alacaksan bir gram fark yok.100 bin lot alırsın 30 kuruştan 30 bin TL 35 ten alsan 35 bin TL borsada 5000 TL nin hesabı yapılmaz küçük Maho.biraz daha düşse alsak diyo ben elime para geçtikçe aliyom.isteyipte vermediği hiç olmadı kim satıyor 35 kuruşa 38/45 arası alınan milyon lotlar var faizler yüksek diğer sağlam ucuz kağıtlar var satar gider oralara .şahsen benim maliyetim 38 falan olsa düşünürdüm vakıf halk çimento şirketleri yada en sağlamı ağrısız basiim nakit.haci Maho .5 kuruşun hesabı yapılmaz borsada.zaten dibin dibinde kaagit.bimeks gibi 6 kurusmu olacak.ytd deildir.benim yazımla alış satış yapan zarar eder.

4. Yav arkadaş anel yapı hisselerini ve markayı 50 milyon TL ye anel elektriğe satsa ayrılma hakkı 1 TL dese Rıdvan.ne oldu kasada 50 milyon oldu.farzedelim bütün lotlari ayrılmada aldı cebinden 50 milyon çıktı.50 milyon lotu oldu.sirketi tasviye etti cebine 50 milyon girdi.ne oldu anel Telekom elektrik birleşti hani Rıdvan 91 kuruş diyoduya işte burda oldu.arkadas bu tahtada tamamen inatlaşma giciklasma inatçılık sürtüşme var boşu boşuna kayıp.99 çeşit yolla Rıdvan dahil karlı çıkacak sorunun çözüleceği yöntemler var ama patron sırf ky yi cezalandırmak için bu şekil davranıyor. birleşmeye mevzuata başvurmadan.50 mikyona anell elektrik malları aldı Rıdvan hissedara 50 verdi ayrılmada ridvanda 50 milyon hisse oldu kasaya 50 girdi ridvanin ne kari ne zararı oldu anel elektrik muradına erdi eee daha ne birleşme oldu işte .zaten 91 kuruş açıkladı aynısı olacaktı.yahu onlarca alıcı çıkar bu şirkete yeterki satsin.yuzde 7.5 devri kaç TL ye yapıldı 2014 te o zaman Özkaynak kaçtı .

5. Baba sultan ben bu hisseye girdiğimde üçkuruş kar ederim de hemen satarım diye girmedim 4 yıl olmuş çoluk çocuğa kalır sıkıntıyok davalar açılır koskoca yapı duruyor koşuyolundakide duruyor ne sata bilir nede rıdvan helaliyle yatırımcının hakkını verip hisseleri toplayabilir bunu yapmak için kocabir yürek lazım ki yok belli olsaydı yıllardır zarar ettirmek için uğraşmaz sahip çıkardı bu iş mahkemede biterrr........

6.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    Baba sultan ben bu hisseye girdiğimde üçkuruş kar ederim de hemen satarım diye girmedim 4 yıl olmuş çoluk çocuğa kalır sıkıntıyok davalar açılır koskoca yapı duruyor koşuyolundakide duruyor ne sata bilir nede rıdvan helaliyle yatırımcının hakkını verip hisseleri toplayabilir bunu yapmak için kocabir yürek lazım ki yok belli olsaydı yıllardır zarar ettirmek için uğraşmaz sahip çıkardı bu iş mahkemede biterrr........
    Maho 6 tane EGS bloklarında ki dükkanı satmışlar mi.madem satmışlar neden haber vermiyolar

7. Şirketi arayıp oradan gereken bilgi alına bilir

Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Maho 6 tane EGS bloklarında ki dükkanı satmışlar mi.madem satmışlar neden haber vermiyolar
    miktar larak acıklamayı gerektirecek lmaması nedeniyledir

Sayfa 65/309 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •