Evet o gapı alması daha mantıklı olur.Ama umarım bir daha böyle anı çıkışlar yapmaz..
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.SM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet o gapı alması daha mantıklı olur.Ama umarım bir daha böyle anı çıkışlar yapmaz..
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.SM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket yönetimi tarafından hisseye sahip çıkılan bugünkü açıklama gayet olumlu oldu bana göre.şirketin patronu olup ortalığı speklere bırakmayan düzgün portre çizdi şirket yönetimi.üstüne seans kapanışı sonrası bfren bedelsiz haberi geldi önümüzdeki hafta bedelsiz beklentili hisselerde bir hareket olabilir.
Başka hisselerde ne gaplar var yatırım sadece 50 Milyonluk mal aldı zaten taban bozdu iyi de yaptılar tabandan tavana kasten götürmediler
Adamlar tabandan ne var ne yok süpürür.Bizim KY çok bilinçsiz satış için kuyruğa giriyor.Bu anlayışla Ky nin yatırımcı olması çok zor..SM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma tabandan ilk alışı yaptım...Devam da edeceğim...1 aylık ceza süresi baskılama yapacaktır ama haftaya artık yukarı dönüş başlar diye düşünüyorum....
Yeni iş haberleri oldukça bu şirketi çok ucuza vermezler...
Sermayesi, dolaşımındaki lotunun az olması, büyüme odaklı projeleri kapsamında ümit vadeden bir şirket..Umarım güzel yerlere gelir.
Yatirim Tavsiyesi Değildir SM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç öyle düşünmeyin uzun soluklu düşünün..saha bedelsiz var..Yurt dışı sağlık enerji ve bir çok proje.. Bölündüğünde maliyetinin düşecek asıl bölünüp bölündüğü yere gelirse tadından yenmez..Yabancı gibi alıp unutmak lazım..
YTDSM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri