Sayfa 65/897 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 513 - 520 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    smartın 190 fk ları gorduğu bır pıyasada ,kımın ne olacagını bız bılemeyız..pıyasa ıstedığı fıyatlamayı yapıyor..günün sonunda şirketın ne iş yaptığının onemı kalmıyor,portfoyunuz ne kadar buyudu veya kuçuldu hepımız herkes buna bakıyor..
    Alfas ı Gesanla değil Smrtg ile yada Europower ile karşılaştırmak daha doğru olur bence

2. ...!!!!!

smrtg daha yakın bence europower bıraz daha farklı ,,

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Alfas ı Gesanla değil Smrtg ile yada Europower ile karşılaştırmak daha doğru olur bence
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Cuma neden artı idik bugün neden eksiyiz. Anlamlandirmak güç.

4. Smrtg falan da taban yapsın da sonra bir de onlar düzeltme yaparken pesinden gitmeyelimm
    Şu anda bugün tavana yakın takilsak bütün yatirimcilar nezdinde gesan bir numara olur. Bu şansı kaçırma spek

5. Sözüm ona cezalarla ky yi koruyorlar ama tahtacının oyuncağı haline geliyor kağıt..

6. Hiç olmadığı kadar çok güveniyorum gesana. Bedelsiz onayı ile tavan yapar mıyız? Bence yaparız. Erpwr muhabbetine de . En az 3 tavanımiz var. Kontr da daha ne kadar salar bilmiyorum ama ayrismaliyiz artık. Ytd

7. Şu an hepimiz Smrtg yi alıp yürüten piyasanın Gesanda bir hata yaptığını ve ucuz bıraktığını düşünerek bekliyoruz.. Gerçekten piyasa görmüyo mu Gesan ı yoksa düşük fk nın başka bir sebebi mi var?

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hiç olmadığı kadar çok güveniyorum gesana. Bedelsiz onayı ile tavan yapar mıyız? Bence yaparız. Erpwr muhabbetine de . En az 3 tavanımiz var. Kontr da daha ne kadar salar bilmiyorum ama ayrismaliyiz artık. Ytd
    Henüz SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusu yapılmadı. Sadece alınmış yönetim kurulu kararı var. Belki başvuru yapıldı haberi ile alıcılar gelir ve satıcıları geçer.

Sayfa 65/897 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •