Sayfa 650/964 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. İpekte resmen baskı var öyle böyle dğeil. Ya çok mal kaptırdılar dışarı ya da zamanı değil diyorlar. Sanki koza ve kozal kar ediyor da ipeke zarar ediyor. İlginç. Abi kardeş +2 ile işlem görüyor bu -1 ile

2. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3.  Alıntı Originally Posted by YİRMİÜÇ Yazıyı Oku
    ipeke nin piyasa değeri rasyolara göre ve gelecek rasyolara göre 10 milyar tl olabilir.
    Ne zaman şirket fetö den çıkıp satılırsa ,büyük ihtimalle tpao ilk müşteri olacaktır.
    o zaman 10 milyar piyasa değerini görebiliriz.
    o da yaklaşık 40 tl ye tekamül eder.
    Zor değil,yeterki rakamlar aynı hızda artsın.
    Artacağını kat be kat artacağını tmsf bşk.geçenlerde söylemişti.
    Sağ olun bilgilendirici mesajlarınız için, kıpraşmadan bekliyoruz, zor dökerler. )

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by YİRMİÜÇ Yazıyı Oku
    ipeke nin piyasa değeri rasyolara göre ve gelecek rasyolara göre 10 milyar tl olabilir.
    Ne zaman şirket fetö den çıkıp satılırsa ,büyük ihtimalle tpao ilk müşteri olacaktır.
    o zaman 10 milyar piyasa değerini görebiliriz.
    o da yaklaşık 40 tl ye tekamül eder.
    Zor değil,yeterki rakamlar aynı hızda artsın.
    Artacağını kat be kat artacağını tmsf bşk.geçenlerde söylemişti.
    İpeke TPAO nun umrunda bile olmaz...

Petrol Fetöcü zihniyetin piyasayı dolandırmak icin yazdigi, çizdiği ve oynadığı aldatmaca bir hikaye idi...

İpeke nin değeri Kozaa da olduğu gibi %99 altin isinden gelmektedir, petrolle ilgisi falan yoktur... O yüzden fazla ucmayalim...

Ayrıca daha hayli vakti olan satış hikayesi İpeke uzerinden gerceklesmedigi surece İpeke Kozaa nin oldukça gerisinden gelen gölgesi olarak devam edecektir bugün de görüldüğü gibi...

Üstüne kagittaki operasyon çocuğu haricinde bir ton çapulcu, günlükçü var....

O yuzden fazla gaza gelmeden sessiz sessiz iki ay sonraki dava sürecini beklemekte yarar var... Yoksa sonuç bugün de olduğu gibi ciddi parasal kayiplar ve hayal kırıklıkları ile neticelenme potansiyeline sahip...

5. Açtığı kuyulardan sumu çıkıyor

6.  Alıntı Originally Posted by usot Yazıyı Oku
    Açtığı kuyulardan sumu çıkıyor
    theosos kısmen doğru söylüyor.2019/6 ayda yaptığı üretim sadece 4904 varil
    Devede kulak yani
    Şu anda TPAO ile ortak kuyularda üretim yapıyorlar.
    Kuyu açma işlemleri devam ediyor.
    Kuyular ve üretim artıkça esas faliyet karıda artacaktır.
    Konsolideden gelen 754 milyon net karın sadece 171 milyonu ipeke nin ana ortaklık karıdır.
    Ancak yarın öbürgün 558 milyon konsolideden gelen kozal ın satışı söz konusu olduğunda satılan rakamın %45 i ipeke nin kasasına girecektir.
    YTD

7.  Alıntı Originally Posted by YİRMİÜÇ Yazıyı Oku
    theosos kısmen doğru söylüyor.2019/6 ayda yaptığı üretim sadece 4904 varil
    Devede kulak yani
    Şu anda TPAO ile ortak kuyularda üretim yapıyorlar.
    Kuyu açma işlemleri devam ediyor.
    Kuyular ve üretim artıkça esas faliyet karıda artacaktır.
    Konsolideden gelen 754 milyon net karın sadece 171 milyonu ipeke nin ana ortaklık karıdır.
    Ancak yarın öbürgün 558 milyon konsolideden gelen kozal ın satışı söz konusu olduğunda satılan rakamın %45 i ipeke nin kasasına girecektir.
    Angels otelin etkisi nasıl olur üstad? Bir kaç sene önce 230 milyon dolara satışa çıkarılacağı dedikoduları varmış.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Kozaa'dan %11 daha ucuz kaldı diye satıp buraya geldim farkı %4 daha açarak %15 yaptı. Neyse ben alışkınım bu tür arbitraj oluşumlarına. Zamanla farkı kapatır üstüne de eskiden olduğu gibi fark açar belki. O zaman da kozaa'ya geçerim.. Herkese bol kazançlar..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 650/964 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •